Udgivet i Skriv en kommentar

A Week Of Color Vol.2

Så fik vi afsluttet #Aweekofcolor med bravour!

Jeg simpelthen så glad for alle jeres kommentarer i løbet af ugen. Nogle af jer går allerede meget i farve, men synes det er sjovt at blive udfordret på kombinationerne og andre har kun sort og gråt hængene i tøjskabet.

Det er selvfølgelig vildt svært at lave en udfordring som kan passe til alle, men min agenda er jo også bare mest at det skal være sjovt. Jeg gør det fordi jeg synes det er sjovt og fordi jeg godt kan lide at være i kontakt med jer. Jeg synes det er meget lettere at være i kontakt når vi har noget at tale om eller udfra.

Og for at være helt ærlig, så gør jeg det også fordi det nogle gange er lettere for mig selv at komme i tøjet når jeg har nogle rammer. Altså forstå mig ret, jeg kan sagtens stå op og ta´tøj på, men når man har en udfordring, “dagens dogme”, kald det hvad du vil, så bliver det lidt sjovere at stå op og ta´ tøj på.

Den ene af dagene magtede jeg slet ikke farver, men fordi vi “skulle” endte det faktisk med at blive godt og jeg fik store smil hele dagen fordi jeg havde taget en knaldrød jakke på. Nogle gange får man jo nogle vilde reaktioner, fordi man ikke har gråt på. Hvad er den sjoveste oplevelse du har haft fordi du har taget farver på?

Dag 1 (det øverste billede) var dagen hvor vi skulle have tone i tone på. Det er virkelig en af mine yndlings måder at have farver på. Hvordan gik det for dig?

Dag 2 fandt vi vores gamle sommerkjole frem og gav den nyt liv under en sweater. Sommerkjolerne har tit masser af farver, men de er kun fremme to måneder om året. Det er en skam synes jeg, så vi tænker bæredygtigt og holder dem fremme lidt længere 🙂

På dag 3 skulle vi finde de gamle tern frem. De findes i så mange afskygninger, så der er noget for alle – selv de farveforskrækkede. Mine var selvfølgelig pink, men jeg så at mange af jer havde fundet de gamle skovmandsskjorter frem og stylet dem mega fint!

Dag 4 skulle vi kigge på sekundærfarver. Sidste gang havde vi kontrastfarverne fremme, men jeg synes begge dele er sjove at lege med, når man skal sammensætte tøj. På min IG har jeg vedhæftet et farvehjul under dette billede, der kan du se mere hvis ikke du fik nok 🙂

5. dagen blev dagen til statement t-shirts. Jeg fandt mine yndlings frem. Dem kan du købe her hvis du har lyst:https://hejsoester.comhttps://www.flirty-birdy.com/shop/powermamatshirt

Det er ikke et affiliate link og jeg tjener ikke penge på det. Det er kun fordi jeg synes at begge disse dejlige damer som har lavet dem er værd at støtte!

Dag 6 skulle vi ud i genbrug igen. Den gamle sommerkjole skulle denne gang over en trøje i bedste 90ér stil.

7. og sidste dag skulle vi kombinere to ting. Tone i tone møder sweater 🙂 Vi skulle se om vi kunne få det til at gå op. Dog endte det jo med at blive sommergrader i vejret, så jeg havde bare sweateren om livet 🙂

Lykkedes du med at være med i mere end en dag?

Tak fordi I var med i denne omgang! Jeg elsker billederne i har sendt mig og alle jeres dejlige beskeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *