Udgivet i Skriv en kommentar

Klimadysten

   Jeg er blevet ambassadør for Klimadysten Spis&Drik som Folkekirkens nødhjælp har skudt i gang.

Det betyder at jeg 5 uger fra på mandag vil være med til at tage de udfordringer som de sender ud. Jeg tror det bliver brand sjovt! Jeg udvikler kageopskrifter hver uge og lover alt dele alle mine op og nedture med udfordringerne. Det meste kommer til at foregå i mine stories på insta så følg med der.

Hver søndag vil jeg samle jeres bedste tips og tricks fra ugen og udgive det her på bloggen. Så kan vi allesammen gå tilbage og få hjælp når vi fortsætter udfordringerne. Hvor kunne det være fedt hvis vi allesammen kunne få lidt med vi fremover kunne bruge i hverdagen!

Hvorfor er det egentlig så vigtigt det der med klimaet? Og hvad søren gør at vi undgår kød en dag eller to. Det hjælper Folkekirkens Nødhjælp os med at få styr på i løbet af ugerne. De kommer med fede facts som gør det lettere at forstå. Til dagligt kan det være svært at holde styr på hvad der hjælper hvor og hvorfor man skal gøre det. Jeg glæder mig til at blive klogere sammen med jer som hopper med på vognen.

Jeg er vokset op med en mor som sagde “Glæd en and, spar lidt vand” og ” Du har ikke arvet jorden af dine forældre, du har lånt den af dine børn”. Men hvad søren betød det egentligt. Udover at jeg i dag ikke kan se en løbende hane eller nogen som står med køleskabet åbent. Det tror jeg at jeg bliver klogere på over de næste par uger.

Taget du den med mig?!

Du kan melde dig til her: https://klimadysten.noedhjaelp.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *