Udgivet i Skriv en kommentar

Onsdags Optur – Liker

For et par uger siden fik jeg lov til at være med i en musikvideo med HipSomHap – Liker. HipSomHap er en brandsej gruppe som laver børnerap.  I samarbejde med Fri for mobberi som er et intiativ fra Marryfonden, har de lavet sangen Liker. Det er en sang som sætter fokus på den gode tone på internettet.

Det er noget jeg synes er mega vigtigt at vi lærer vores unger. Vi skal ha afskaffet tasteturkrigerne og fremavlet en generation likere. Hvis jeg kan gi´ en thumbs up og bidrage til det, er det en no brainer!

Jeg håber at I vil gå ind og gi den en lytter og spille den for ungerne! De er altså super dejlige de kære HipSomHap! Måske man kan aspirere til en feat 😀

Du kan se videoen her: http://hipsomhap.nu/forside/youtube/

Ha en kæmpe Onsdags Optur derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *