Udgivet i 1 kommentar

Når nedturs onsdag bliver til optur

I dag vågnede jeg i et underligt humør. Jeg kunne simpelthen ikke finde onsdags opturen frem. Det plejer ellers at komme ret let til mig. Ikke i dag. Selvom solen skinner har jeg så meget snot og allergi i øjnene at jeg ikke kan se det.

Ligesom min glæde fylder meget, gør mine andre følelser det også, så når de negative tanker tager fat, kan det være svært at vende. En klog en ville nok også sige, at nogle gange skal de ikke vendes til noget positivt. Nogle gange, oftest, skal de bare have lov til at være. Det er jo bare følelser og de går over. Men jeg har brand svært ved at håndtere nederen følelser, usikkerhed, mindreværd, tristhed, vrede, generelt bare dårligt humør. Og ja ja, det er en del af livet, men JEG gider altså ikke at være i dårligt humør 😄

Mens jeg gik rundt og ordnede vasketøj for en måned og fortalte mig selv hvor uduelig jeg var – ja, for sådan taler jeg til mig selv nogle gange. Så ringede min veninde. Den bedste slags veninde, som kender alt dit bullshit og kalder det 🙂 . Jeg startede med at undskylde for at være dårligt selskab. Helt ærligt. Nogle gange er man sgu fjollet. Hun skældte mig ud og grinte af mig i en time. Hun grinte af mig! Af stakkels lille mig som lige gik og var så trist med mit navlepilleri! Og det var lige præcis det som skulle til!

En gang i mellem skal man lige lave helikopteren – altså ikke den sjove med dilleren – Men der hvor man zoomer ud. zoomer ud og ser sig selv lidt udefra. Det er ikke altid man kan gøre det selv og så må man bruge en livline, ring til en ven eller spørg publikum. Der er helt sikkert nogen som kan hjælpe dig med at indstille dit zoom.

Jeg er desværre stadig snottet, men humøret kom op igen☺️ Men jeg vil alligevel gerne spørge puplikum: hvad giver jer optur? Opturstricks fra jer? Sjove historier? Særlige tips og tricks?

 

Kæmpe krammer herfra

1 tanke om “Når nedturs onsdag bliver til optur

  1. Hvor er du skøn, ligetil og ærlig! Mine opture er helt klart mine unger spredt ud mellem 10 og 21 år. Uanset hvor irriterende de kan være i ALLE deres faser, så har de også bare deres helt egne måder at give mig lyspunkter på… Nogen gange snakker de vrøvl, så man kun kan grine – andre gange kommer der tanker og overvejelser fra en lille dreng, der gør at man stopper op og tænker “Hvorfor er der ikke andre der har sagt det højt før?” Men som “gammel klinisk deprimeret” (15 år brugt på det…), har jeg optur næsten hver dag… Fordi jeg vælger det. 😊 Og vælger ikke at svælge i problemer og nedture, for det har vi da ved G… nok af allesammen. Ingen undgår det – alle har øv-dage, alle går igennem svære tider. Men – ingen er alene, hvis de ikke vil være det. Så… Se på livet med de lyserøde briller. Problemerne forsvinder ikke, men livet bliver lidt lettere. Og helt ærligt – tænk på alternativet. 😉 Øv-dage er en del af det der kaldes at leve – og det er nok sundt nok. 😊
    Knus B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *