Udgivet i Skriv en kommentar

Onsdags Optur – Overrasket

Denne Onsdags Optur står i overraskelsens tegn.

Jeg synes generelt at overraskelser er optur. Selvfølglig ikke den uventede rudekuvert eller parkeringsbøde slags overraskelser, men de fleste andre slags😄

Når folk smiler til dig på gaden, for ja det bliver man jo overrasket over når man bor et sted hvor de fleste stirrer stift ned i jorden eller tomt ned i deres smartphone. Gud forbyde at man skulle komme til at se nogen i øjnene for slet ikke at tale om et smil. I disse #metoo tider er det jo nok til en retsag, men det er en helt anden snak.

I dag blev jeg overrasket på den gode måde, da jeg måtte lave hurtigt pitstop i en lille cafe for at få noget at spise. Jeg havde travlt så derfor var det hurtigst med en shake. Jeg gik og talte i telefon og fik lige hurtigt bestilt, uden at være alt for uhøflig, men stadig med en i røret. Da jeg fik den i hånden talte jeg stadigvæk. Min stakkels ven havde næsten fået råbt øret af, det var VERDENS BEDSTE SHAKE! Altså til dato!! Gutterne bag baren var ødelagt af grin, da jeg halvt på vej ud af døren gav udtryk for min glæde, både til dem og ham i røret.

Kæmpe overraskelse. Kæmpe optur. Jeg tænker det også gav gutterne som havde lavet den en onsdags optur. Min ven derimod skal muligvis til lægen efter høreaperat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *