Udgivet i Skriv en kommentar

Onsdags Optur – Børn og Chokolade

Okay, man kan jo ikke sige optur uden at sige chokolade. Jeg synes egentlig at chokolade skal have sit eget opslag, så det får det. Måske en hel serie. Så denne omgang bliver ikke dedikeret til chokolade. Men til børn og chokolade! Eller måske nærmere det der med at have børn med i køkkenet.

Den anden dag skulle jeg lige hurtigt rulle en omgang trøffelkugler af kageresterne, men jeg kunne ikke nå det før jeg skulle hente Jonah. Jeg har lidt forbi for børnehænder i kage – ved mindre det er til dem selv. Så jeg skulle lige finde en arbejdsfordeling vi begge to kunne have det godt med. Fordi foden stadig er brækket, kunne han ikke stå op og være med, så løsningen blev at han sad for bordenden og slikkede skeer. Hvilket barn ville ikke elske det?!

For at gøre det spændende blev hver anden ske, med forskellige ting fra køleren. En meget improviseret smagsleg. Selvfølgelig gjorde chokoladen lykke, men det var vildt sjovt at se hans nysgerrighed på hvad han smagte. Jeg tænder personligt ikke på remo, tomat og chokolade i en skøn foregning, men Jonah var klart fan.  Jeg valgte at blande mig udenom hvilke ting som passede sammen, det synes han åbenbart det hele gjorde.

Så her er en Optur til børn i køkkenet og nye smage! – Måske kan jeg lære noget 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *