Udgivet i 1 kommentar

Onsdags Optur –

Den her omgang Optur går ud til at køre på med det du elsker!

Jeg går jo og barsler med ny musik. desværre er det en lidt langsommelig proces, det der med at udgive musik. Så selvom numrene er færdige tager det lidt at få det ud. MEN mens vi venter tager jeg på tour og spiller det akustisk.

Jeg elsker at spille akustisk, fordi det på en eller andre måde giver numrene et andet output og liv. I dag er det meste popmusik fuldstændig gennemproduceret og vokalerne har været igennem tusind filtre. det synes jeg ikke nødvendigvis gør noget. Det er bare den lyd som er in. lige nu, MEN jeg er blevet gevaldigt skuffet de gange jeg har været til koncerter med nogen som så ikke kan levere live.  Det er umuligt at få samme lyd live, fordi du så står uden alle dine filtre, men så må man jo lave versioner som kan spilles live.

Det smukke ved at spille akustisk er nerven – synes jeg. det bliver mere nøgent, mere ærligt. Det kan jeg rigtig godt li’. Både at lytte til og synge. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at komme land og rige rundt i april.

Jeg har tænkt lidt over om folk mon vil forstå de akustiske versioner, når originalen ikke engang i udgivet endnu, så det håber jeg 🙂 Ellers er der jo altid Kiss Like This at synge med på 🙂

Da jeg ikke helt kan fylde tiden ud, kommer der et par covernumre med også. Her vil jeg altså brænd gerne have din hjælp. Hvilke numre ville du brænd gerne høre mig synge? der bliver vist plads til 3 covernumre ud over min egen musik. SKYD!

Og glædelig onsdag!

 

1 tanke om “Onsdags Optur –

  1. Mathilde og jeg så gerne høre dig synge Havana med Camilla Capello🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *