Udgivet i Skriv en kommentar

Onsdags Optur – at stå på egne ben

Onsdags opturen i dag handler egentlig om noget der skete sidste onsdag.

Sidste onsdag spillede jeg min kommende single for en masse mennesker til et event. Det var voldsomt skræmmende!  Det er faktisk lige før at jeg vil gå så langt som at sige at det var mere skræmmende end DMGP. For det her nummer har jeg selv været med til at skrive. Det giver altså en anden følelse, for selvom jeg connectede med Kiss Like This, så er det ikke mine ord. Jeg elskede og elsker stadig energien og jeg synes det er sjovt at spille og performe det. MEN når man stiller sig op og synger noget hvor ordene er ens egne, er det bare anderledes.

Der var mange mennesker og det var event hvor folk mingler, så jeg forventede ikke fuldstændig ro, men følte alligevel at folk lyttede og bakkede op. Det var dejligt.

Vi spillede en akustisk version og det giver altid lidt til dynamikken. Jeg har været heldig at lokke dygtige Dennis Flachenberg med mig. Det er jeg vildt glad for! Og til april tager vi på tour med det. 28 byer bliver det til, så hold lige øje!

Nu knokler jeg for at det bliver udgivet hurtigst muligt, men sådan noget går der som regl lidt tid med 🙂

Kæmpe optur herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *