Udgivet i 1 kommentar

Melodi Grand Prix og hvad der skete…

Melodi Grand Prix og hvad der skete…

Jeg har prøvet at samle mine tanker omkring det vilde cirkus jeg lige har været en del af de sidste par måneder og som kulminerede i lørdags.

Siden jeg fik at vide at jeg skulle være med i Melodi Grand prix tilbage i november har det fyldt meget. Jeg har egentlig aldrig være til Grand Prix, men jeg er udpræget cirkushest! Efter at jeg var med Anja Nissen til Eurovision i 2017 har det været noget jeg havde lyst til at prøve kræfter med. Jeg skrev en hel masse sange og tog på sangskrivnings camps i året efter, men uden at have den rigtig sang. Da jeg hørte Kiss Like This i efteråret tænkte jeg ” Hold da op, den får da en på go´dawen, er det ikke lige lidt for meget?!” Men jo mere jeg hørte den jo bedre kunne jeg liden den. Den passer helt vildt godt til min energi og det var vigtigt for mig. Jeg elsker at synge store ballader, men jeg kunne ikke se for mig at det var det jeg skulle lige nu. Derfor blev jeg super forelsket i nummeret og endte med at sige ja tak til at synge det.

Hvis vi så spoler forbi månederne med prøver, praktik og presse. Ender vi i Herning i torsdags hvor jeg tog afsted med min maneger og min dejlige veninde Karen. Karen har syet det tøj jeg havde på og kan styre verden. Hun holdte styr på alt mens vi var afsted. Det var en gigantisk støtte <3

Vi blev indlogeret og gik en lang tur i skoven for at være klar til fredag.

Hele fredag var der prøver og en masse presse. Jeg var ikke helt tilfreds med min prøve. Tror vi nåede en gennemspilning 4 gange. Det er ikke vildt meget når man både skal holde styr på dansetrin, dansere, kameravinkler og sang. Derfor var jeg ret nervøs op til generalprøven om lørdagen. Generalprøven var en gennemspilning af hele showet. De tre første sange startede ude bagved. Da vi stod der og kiggede på åbningsshowet blev jeg simpelthen drøn nervøs. Det har jeg ikke prøvet siden jeg var meget meget ung. Generalprøven er den juryen bedømmer os udfra og altså ret vigtig – ikke særlig prøve agtigt at blive bedømt 🙂 Det gik ikke fantastisk. På det tidspunkt tror jeg også bare at man er nødt til at slippe det. Man kan jo hverken gøre fra eller til.

Da vi kom til selve showet var jeg bare parat. Jeg var spændt men ikke nervøs. Mens åbningsshowet kørte stod jeg bagved og smilede som en tosse. Jeg havde det SÅ godt og jeg glædede mig bare max til at gi’ den gas. Jeg var sindsygt glad for min præstation! Jeg synes det gik møg godt og jeg er vanvtigt stolt! Det var fuldstændigt fantastiske dansere jeg havde med og produktionen var kanon!

Jeg havde selv haft en finger med i spillet på det hele: Sendt farvekode til grafikeren, sendt inspirations billeder, designet kostume med Karen. Alle omkring mig havde løst deres job til UG! Jeg var SÅ glad! Og det er jeg stadig.

Selvfølgelig vil man gerne vinde, men folk har stemt og vindersangen er simpelthen usandsynligt godt skrevet. Det kan man bare ikke tage fra den. Så kæmpe tillykke til Love is Forever!

Hvad der sker nu vil tiden vise. Jeg har som altid mange jern i ilden 🙂 Jeg er ved at udgive næste single, jeg skal ud og spille en masse og der kommer til at ske spændende ting her på bloggen.

Jeg håber at I fortsat lytter og læser med 🙂

 

Kæmpe mandagskrammer!

 

1 tanke om “Melodi Grand Prix og hvad der skete…

  1. Du gjorde det super godt – tillykke selvom du ikke vandt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *