Udgivet i 2 kommentarer

Serier – Mine og jeres anbefalinger

Hvilken serie skal vi se?

I var så søde at hjælpe, da jeg søndag aften ikke vidste hvad jeg skulle se på Netflix. Det skal selv følgelig også komme jer til gode!

Jeg endte med at se Grace & Frankie. Jeg så kun de to første afsnit, men tænker klar at jeg skal se mere. Jeg er ret vild med de to ladies 🙂

I rystede posen, så der er både serier fra Netflix, HBO og Viaplay.

Her får I først nogle af dem jeg selv har set og derefter jeres egne anbefalinger:

 • Sex Education – Vildt fin og velspillet! Som en veninde sagde “alt det vi gerne ville have haft med i Beverly Hills”. Jeg er fuldstændig enig. En utroligt ærlig og humoristisk serie om hvor fucking svært det er at være ung.
 • Modern Family – Hysterisk morsom! For mig er det en no-brainer på en søndag. Man behøver ikke følge med fra start, man kan hoppe ind og ud og stadig være underholdt. Nogle gange vil jeg bare gerne have noget jeg bliver lidt mere fanget af.
 • Homeland – Jeg synes de første 2 sæsoner var geniale, men så tabte de mig lidt. Til gengæld er de to så også vildt fede. Der er spænding og god historiefortælling.
 • Suits – Jeg elsker den! Og ikke kun fordi jeg synes at begge hovedpersoner er dødslækre 🙂 Der er humor, spænding, seje kvinder, lækre mænd. En historie man faktisk gider følge med i. Hvis ikke du har set den, skal du gå i gang med det samme!
 • Riverdale – Ja okay, nogle gange har bare brug for en teenserie. Jeg ved ikke rigtigt om jeg synes at den kan noget. Dylan som far er selvfølgelig noget man lige er nært til at tjekke ud, men jeg synes at selve historien er ret tynd og ikke voldsomt velspillet.
 • Friends – Jamen den holder jo altid! Jeg tænker bare at de fleste af os efterhånden har set alle afsnit ufatteligt mange gange.
 • Sex and the City – har vi også set tusind gange, men det er lidt som at hænge ud med gamle venner. Vi kan altid lige tage en omgang sammen.
 • Greys Anatomy – Jeg så de første 2 sæsoner en gang for en milliard år siden. Burde man tage den op igen? Er de næste sæsoner noget værd? Jeg gik bare lidt træt i at det hele altid skal være så sørgerligt. Jeg er virkelig ikke god til død og syge mennesker. Jeg græder simpelthen for let.
 • Orange is the New Black – Igen, jeg elskede de første 2 sæsoner. Har ikke set med efterfølgende. Det kunne være man skulle tage det op. Blev bare så voldsomt frustreret over at hun ikke kom ud 🙂
 • How to get away with murder – Mega fed og spændende krimi serie!
 • Glee – Jamen altså 4ever! Det er dog til et særligt mood. Det der teenage-jeg-må-bare-synge-og-hov-var-det-autotune-kind of mood
 • Ring til min Agent – Hvis man er i det franske hjørne er den ret god. Måske særligt hvis man har kontakt til en branche som ligner. Det var min maneger som anbefalede den til mig, og det giver bare et ekstra lag 🙂 Men tænker den kan være sjov for alle.
 • Vikings – jamen selvfølgelig! Smukt filmet, godt spillet, god historie, omend ikke alt det historiske er på plads. Men det er 100% god underholdning.
 • Nashville – Hvis man er til countrymusik 🙂 Fuldstændig fantastisk serie om musikbranchen i Nashville!
 • Smash – Musicalserie om musicalindustrien i og omkring Broadway.
 • How I met your mother – altid god på søndage. Synes også det er en dejlig serie at kunne zoome ind og ud af.
 • Gilmore Girls – det er godt nok uendeligt lang tid siden jeg fulgte med der, men så godt den var kommet på Netflix. Måske skulle man tage den fra starten?
 • RuPauls Drag Race – yndlings serie!!
 • Pose – Fuldstændig fantastisk LGBT portræt fra slut 80érne, om et miljø hvor din pose kan give dig stjernedrys og guldstøv!
 • Dexter – Fed krimi! Hvor vi bare elsker seriemorderen 🙂
 • The Crown – Skøn historisk serie om Dronning Elisabeths regeringstid. Hver sæson er et årti. Den er virkelig fængende og smuk.
 • Downton Abbey – Hvis man er til historiske serier er den helt i top! Jeg er kæmpe fan af Matador og her får man lidt det samme, bare britisk ☺️
 • A Handmaids tale – Fy for den hvor er den væmmelig! Og god! Den er skræmmende fordi det er så tæt på. Det kunne være os om et par år, hvis bare det hele skrider lidt mere til højre.

Her kommer alle jeres anbefalinger. Jeg ved ikke helt nok om dem alle sammen til at kategorisere, så de står lidt hulter til bulter. I har godt nok forskellig smag 😂

 • Russian Doll
 • The OA
 • Please Like Me
 • The Vampire Diaries
 • Mind Hunter
 • Dicte
 • Outlander
 • dear John
 • House of Cards
 • Shadow Hunters
 • Black mirror
 • Mr. robot
 • La Casa de la Flores
 • The Hounting of Hill House (uhyggeligt siger I, så det bliver et nej tak herfra – er verdens største bangebuks)
 • Jane the Virgin
 • You – den er next on my list
 • Dirty John
 • The protector
 • Broen – Ja ja, jeg hører jer, den er vist et must
 • 13 reasons why
 • One day at a time
 • The Rain
 • Brooklyn nine-nine
 • Broadchurch
 • The flash
 • Wonder
 • Blindspot
 • The clientlist
 • Criminal Minds
 • Orphan Black
 • The umbrella academy
 • The Assassination of Gianni Versace (glæder jeg mig mege meget til at se)
 • NCIS
 • Stranger Things
 • Bodyguard (Gud er det blevet en serie?!)
 • Jessica Jones
 • the 100

Da jeg jo ikke kender dem allesammen, er jeg simpelthen nødt til at høre: hvad er jeres yndlings kæresteserie?! Altså en man gider se begge to🙈

2 tanker om “Serier – Mine og jeres anbefalinger

 1. Fedt med en god liste til serier! 👍Jeg har set mange serier med min kæreste og både “sex Education”, “you”, “mind hunter”, “russian doll”, “stranger things” og “bodyguard” (desværre må jeg nok skuffe dig med at den intet har med Whitney og Kevin at gøre 😉 ) er nogle, begge kan få noget ud af.

 2. Jeg er helt vild med Homeland og må sige ligesom du, at de første to sæsoner var de bedste. Men jeg åd nu dem alle.
  Der udover er The Bodyguard, som Lea nævner, og The Unabomber helt klart også værd at se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *