Udgivet i 1 kommentar

Jeg må nive mig selv i armen

Jeg må nive mig selv i armen disse dage. Ved ikke om stjernerne bare står rigtigt, eller om det er fordi jeg arbejder benhårdt.

Udover musikken er en anden kæmpe drøm nemlig gået i opfyldelse. Jeg har fået lov til at dubbe tegnefilm. Til og med ikke bare en enkelt lille replik. Men altså en rigtig rolle. Eller flere rigtige roller er det blevet til.

Jeg har altid drømt om at dubbe! Jeg har flere gode venner som er topklasse til det og har gjort det siden de var børn. Det er bare en super svær branche at komme ind i når ikke man har gjort det fra barnsben eller er uddannet skuespiller. I efteråret tog jeg et kursus. Jeg havde på at jeg ville være lige så sej til det som jeg selv gik rundt og forestillede mig. Da ugen var overstået gik jeg hjem og bad til at der var nogen som hørte det og tænkte at det kunne bruges. Dagen efter ringede telefonen. Og den ringede ikke bare en gang 🙂 Det har resulteret i lidt serier og nogle sange, men mest aktuelt lige nu er nok Lego Filmen 2 og Vilde Rolf Smadre Internettet. I Lego filmen er jeg General Kaos som faktisk er en relativt stor rolle og I Vilde Rolf spiller jeg en af Shanks håndlangere. Jeg er åbenbart super duper som skurk – Er det noget jeg skal taget personligt 🙂

Jeg synes I skal hoppe ind og se dem! Det er topklasse underholdning. Jeg er simpelthen på halen over dobbeltheden i børnefilm i dag, der er så mange lag som sørger for at de voksne også er underholdt!

God fornøjelse!

 

1 tanke om “Jeg må nive mig selv i armen

  1. Super fedt at du har kastet dig ud i dubbing, det er en vildt sej disciplin.
    Hvis man vil lærer noget om dubbing er der forresten lavet en rigtig god podcast der hedder “Med dansk tale”, som fortæller om dubbing og dubbings historie i Danmark. De interview mange af de stemmer, som vi kender fra da vi var børn 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *