Udgivet i Skriv en kommentar

Håret vol.2 (verdens bedste frisør)

Tusind tak for alle jeres gode råd!! 

Jeg er nu gået i gang med flere ting. Vitaminerne er bestilt, jeg er klar med et arsenal af opaplex og allerbedst har jeg fået en tid hos Salli igen.  

Som du kan se på billedet har jeg jo været ung og korthåret en gang, så nu prøver vi igen😆

Jeg har altid lidt af frisørskræk. Nogle har det med tandlæger. Jeg har det med frisører. 

Jeg har kun to gange oplevet, at have det godt med en frisør. Min venindes mor er frisør og ved præcis hvad jeg kan li’, hun  bor desværre i Vestjylland. 

Og så Salli fra Freund. Hun var voldsomt sød og vildt god til at vejlede, da jeg i sommers kom og ville have mit hår farvet. Mettevuns. 

Salli gjorde sit for at forklare mig risici, fordi man er nødt til at afblege i mørkt hår når det skal farves. 

Men hun skal jo ikke stå på mål for mine dårlige hårgener😂🙈  

Normale mennesker ville nok sige noget og spørge sin kloge frisør til råds, når det begyndte at knække. Men ikke mig. Her bliver jeg nemlig bange for at det er mig som har gjort noget galt. Helt irationel frygt. Derfor gik der laaaang tid (og en hjemmefarvning) før jeg sagde noget til Salli. 

Sallis reaktion var at sige at jeg ku komme ned og få en kur og en klip. Helt ærligt, hvem kører så god stil?! Ikke mange frisører! Det er jo ikke hendes skyld. Ikke desto mindre har vi nu booket en tid til klipning og jeg glæder mig som et lille barn! 

Jeg er hunderæd for at få håret af, men hvis nogen skal gøre det, skal det være hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *