Udgivet i 16 kommentarer

Når forfængeligheden tar’ fat

Når forfængeligheden tar’ fat

Jeg har aldrig fået gjort noget ved mit hår. Altså noget voldsomt, farvning og sådan. Måske lige bortset fra en hæftig afblegning af pandehåret en gang i slut 90’ernr, men det var vist obligatorisk. Du ved det hvis du var der. 

Derfor var det noget jeg havde tænkt over længe, da jeg satte mig i stolen og bad om en af de der farvninger jeg havde hørt om. Du ved den der balayage. Jeg havde fundet en af de allermest kompetente frisører, så intet kunne gå galt. Troede jeg. Salli, som jeg stadig synes er verdens bedste frisør, kiggede på mine krøller og forklarede mig at krøller ikke altid er særligt glade for afblegning. Generelt er afblegning jo ikke verdens bedste hårkur🙈 Hun gjorde virkelig sit for at forklare mig at der var en risici forbundet med det. Men ak og ve jeg holdt stædigt på at jeg ville prøve det der moderne noget.

Mit hår er åbenbart ikke sådan noget som kan tåle farvninger. SÅ det blev til hø. Altså fuldstændig hø. Jeg ku slet kkke have det løst fordi det filtrede og så trist ud. Virkelig trist. Efter et par uger i sommersolen begyndte det at knække. Bare sådan knække midt over. Jeg gjorde derfor det eneste man kan gøre. Klippe det, tænker du nok. Nej nej, jeg satte det op i en knold. For Gud forbyde at det skulle af. 

For et par uger siden tænkte jeg, nu går den ikke længere moster, og i min forfængelighedspsykose kom jeg frem til at hvis jeg farvede det mørkt igen, ville det nok blive godt igen. Fed logik ik? “Det gjorde du selvfølgelig hos frisøren? Siger du så. Nej nej, det var i håndvasken med hjemmefarvning 🙈 

Resultatet? Jo såmænd bare at det hele er knækket nu. Jeg ligner mest en halvskaldet kylling. 

Nu ved jeg godt at det eneste jeg kan gøre er at klippe det. Jeg kan bare slet ikke overskue at skulle være korthåret. 

Har i gode råd? Eller gode hår/frisørhistorier? Så vil jeg meget gerne læse og dele – hvis jeg må 🙂

Krammer fra hende uden hår

16 tanker om “Når forfængeligheden tar’ fat

 1. Ingen tips. Men er sikker på du vil rocke det korte look!

 2. Øv øv. Det er så træls at blive tvunget ud i sådanne situationer. Jeg har oplevet at mit hår bliver noget værre garn hvis jeg ikke jævnligt får taget spidserne. Derfor har jeg et par gange været ude i at “spidserne” var 30-40 cm lange. Og så er jeg gået fra frisøren og har følt mig som et helt nyt menneske. At jeg så ikke tager ved lære og derfor har fået taget hele dyngen af et par gange, er hvad det er, men som regel ender jeg med at elske det når jeg lige har vænnet mig til at se helt anderledes ud end jeg plejer.

 3. Hårkur med avokado fra garnie og masser af det. Håndklæde omkring og lad det sidde 1 time. Gentag ved de næste 3-4 gange hårvask.

 4. Få klippet en page! Ultra sexet og du vil ROCKE det🙏🏼❤️

 5. Spørg Anne. Hun har haft også problemer med hendes hår

 6. Ja, prøv evt. med nogle seriøse hårkure, men det eneste, der rigtig vil virke er en klipning. Jeg har selv en pixie cut som jeg elsker, men det er jo af egen fri vilje. Men lige meget hvad du gør, så gå for til en rigtig frisør!

 7. Har selv været ude for det samme og endte med at klippe mit hår kort. Men prøv at find en frisør som kan lave en olaplex kur eller en anden form for kur der kan redde enderne.

 8. Jeg mistede pludselig det halve hår for et par år siden – altså det faldt bare af 🤭 Det blev så ynkelig tyndt!!! Jeg købte et kosttilskud fra Solaray – Mega B-stress. Det gjorde håret ekstra stærkt indefra. Og er i øvrigt bare et ekstra skud energi specielt her om vinteren 👍🏻 I øvrigt gik jeg til min søde frisør og hun fandt en virkelig fin måde at klippe det på – jeg blev ret smart hvis jeg selv skal sige det 😜 Nu er det langt igen👱🏼‍♀️

 9. Hej Jasmin,
  Øv, det skete også for mig efter heftig blondering af håret.
  Det var knastørt og knækkede. Mit lange flotte hår!! 😫
  Kan anbefale hårvitaminer fra HairLust, så dit hår vokser hurtigt, og så Moroccanoil Treatment, som seriøst gør underværker for tørt hår!
  Jane Lee 😊

 10. Hej Jasmin
  Jeg har aldrig prøvet at min hår knækkede, men for 1 år siden cirka havde jeg det længste hår i min familie og nu er jeg karse😂. Det hele startede med at jeg donerede mig længe hår til kræft og fik cirka skulder langt hår. Efter min konfirmation i april, kunne jeg ikke overskue at have mit halv lange hår længere og derfor fik jeg det klippet til en “smart” drenge frisure. Det blev jo hurtigt så langt at de gik ned over mine ører og så sagde min mor at hun nok skulle klippe det, men hvordan tror du at det gik, det blev total skævt og derfor gav jeg op sagde at hun skulle tage maskinen og nu er jeg karse klippet😁. Men heldigvis synes mine klassekammerater bare at det var sygt sejt gjort, så det hele endte jo nogenlunde godt (ud over at jeg ligner en bimse bamse, prøv at Google det hvis du ikke ved hvad det er🤣😄).
  Hilsen Anne

 11. Ej nej nej hvor er det surt!! Jeg har i mange år affarvet mit hår og har i (ligeså) mange år haft skrækkeligt tyndt dødt hår. For 2 år siden tænkte jeg at det simpethen ikke kunne passe! Jeg græd (seriøst) da frisøren klippede mit hår i page. Jeg har krøller og følte jeg lignede en skolelærer på 55+! MEN!! Efter at have givet mit hår en farve pause (der er blevet forlænget til livslang), jeg har taget Mega b-stress piller fra solaray, brugt morroccan Oil i spidserne hver dag OG jeg har fået klippet spidser hver tredje måned (det gør stadig ondt i hjertet hver gang) i to år, har jeg nu det tykkeste, krøllede hår der dagligt får positive kommentarer fra fremmede. Det er vokset ud igen og det er bare mega dejligt!!! Så for Søren, jeg forstår det er frustrerende! Men en klipning og masser pleje er altså det eneste vej, lyder det til. Iøvrigt tror jeg om nogen at du kan rocke en page😉

 12. Jeg har bare klippet det hele af. Æ mere bøvl med det.

 13. Personligt synes jeg at Halle Barry er super sexet med hendes korte hår – og du har bestemt personlighed til at kunne bære det

 14. En genopbyggende proteinkur hos de super dygtige Ladies hos Wooma (www.wooma.dk)
  Den kur har REDDET mit hår!!

 15. Åh, jeg har ingen gode råd – mit hår bor i en stør, sløset knold – håber jeg en dag bliver tøset og forfængelig nok til at gå op i det 😉
  God jagt på løsningen.
  – A

 16. Jeg er også SÅ glad for den kur!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *