Udgivet i 117 kommentarer

K O N K U R E N C E

Okay folkens, I var helt vildt mange som skrev omkring min dejlige trøje fra program 5. Ak og ve – den er fra London.

MEN men men, der var en af jer skønne læsere som gjorde mig opmærksom på at der findes et lille dansk mærke som hedder  LouLou Spakle https://m.facebook.com/loulousparkledk/ De er på facebook og insta og man kan bare skrive til dem.

Jeg blev ovenud lykkelig over at finde ud af at de eksisterer, for jeg elsker altså virkelig glitter 🙂 Og de har sååååå meget der glitre 🙂

Det her indlæg er ikke sponsoreret, men jeg har fået lov til at udlove en af deres fantastiske cardigans, så i den forstand er det vel en form for reklame. Jeg prøver stadig at hitte ud af de her regler.

Nå, men alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder indlægget hvad du vil have den på til 🙂 Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele konkurrencen 🙂 Spred lidt glimmerkarma <3

Jeg trækker lod mellem kommentarerne d.20. Kl.19 🙂

Kæmpe kram til jer!

 

117 tanker om “K O N K U R E N C E

 1. Den er jo så smuk! Jeg ville tage den på til en stram sort kjole og mine glimrende støvler 😊 JUHU, krydser fingre!!

 2. Jeg vil have den flotte cardigan på til et brag af en nytårsfest med min veninde og hendes søn, hvor der ikke kan komme for meget glimmer og glitter

 3. Jeg ville elske at få den på nytårsaften💫🎇

 4. Jeg vil gerne have den på til nytårsaften 😊 Den er så fin altså!

 5. Passer jo fantastisk til nytår, eller alle andre dage der bare trænger til et drys med glimmer!

 6. Jeg vil have den på til nytårsaften 😍

 7. Wauw! Den er da svært fantastisk. Jeg ville egentlig have haft den på til nytår, men skal på arbejde som handicaphjælper, hvor det så nok ikke er det mest praktiske 😉 i stedet ville jeg tage den på, når jeg fylder 29 i januar 🙌

 8. WUHU fed konkurrence! Sikkert som mange andre, kunne jeg bruge den over min nytårskjole 😃🎉 Og derefter kan den jo også bruges til hverdag for at skabe lidt sparkle ✨

 9. Den skal selvfølgelig på ud over joggingtøjet!! Når man som jeg har kittel på til hverdag, er det altså rart at have noget behageligt på når man kommer hjem, men derfor behøver det jo ikke være kedeligt…💅🏼💄👩🏼‍🎤

 10. Jeg vil have den på til nytår med en flot sort kjole, denne cardigan kan pifte ethvert outfit op!

 11. Den ville være perfekt over min sorte kjole til nytår, hvor glitter er påkrævet 🤩

 12. Elsker den!! Og elsker glimmer! Den skal så meget pryde min krop til julefrokost med familien og skabe ludt glimmerglæde til alt hyggen oveni sild og komfekt 🎉🎉💖 Love it

 13. Ville elske at vinde en fin fin glimmer bluse 😍 Har længe kigget på dem 🙈

 14. Nytår, selvfølgelig 🎉

 15. Ville style den med en pink satin nederdel og en kort top. Ville være perfekt til nytårsaften som jeg i år skal holde i Budapest

 16. Hver dag!! Og nytårsaften 😍

 17. Med sorte jeans og høje hæle 😍

 18. Er det der hvor jeg skal indrømme, at jeg ville have den på til alt? Den kan da få alt til at blive en fest og glimmer hører sig til alle dage året rundt. Den ville blive brugt til sorte jeans og bluser eller over en kjole når sommerens varme kommer igen. Den er for smuk jo✨✨✨✨

 19. Jeg vil sååååå gerne overhælde mig med glitter! Eller bare svøbe mig i den der

 20. Til alting – hele tiden! Åh, hvor er den smuk!

 21. Altså ud over at jeg vil have den på, når jeg spiser morgenmad, når jeg støvsuger, når jeg børster tænder, når jeg vasker op, når jeg bager knækbrød og når jeg skal i Rema… Så skal den bruges, når jeg i 2019 forhåbentlig får taget mod til mig og samlet mit eget band og forhåbentlig skal ud og synge og gøre folk glade ❤️

 22. OMG!!! Jeg vil have den på til jul…. og grand prix fest….og fødselsdag …… eller bare i netto. Den passer jo til alt! 😊

 23. Skøøønt med glimmer😍 Jeg vil helt klart have den på nytårsaften, sammen med en stram sort sag og nogle upraktiske stiletter 😜

 24. Ej en fed konkurrence !!! 🎉🎉 de er også ret nye for mig, men er vild med deres univers✨✨
  Jeg ville bruge den med en farverig kjolen indenunder til nytår💃🏻 🤞🏻

 25. Jeg vil gerne have den på til nytårsaften ✨ Den er så fin!

 26. Ville helt klart have den på til nytår 😉 man kan aldrig få for lidt glitter og glimmer nytårsaften 😍

 27. Åh, da jeg ikke skal til julefrokost i år, skal den på juleaften, og så får den en tur til i manegen nytårsaften✨🎉

 28. Jeg ville elske at have den på til mit næste photoshoot, og nytårsaften selfølgelig 🤘🏼

 29. Jeg vil tage en fin sort kjole på indenunder den flotte glitrende cardigan ❤️

 30. Den gad jeg godt vinde og have på til nytår 🎉💖

 31. Jeg ville have den på til en lækker lille sort stram kjole, som jeg skal have på nytårs aften! Det ville være med til at lave lidt fyrværkeri, når nu jeg ikke slev skal fyre noget af💃🏻💕🎉 PS. Du er simpelthen for skøn!

 32. Jeg vil have den på til nytår! Den vil opfriske den jeg-er-gravid-og-går-kun-i-sort-stil jeg kører med for tiden ✨💖🎆🎉🎇🎊✨

 33. Åh jeg ville ELSKE at have den på, når jeg synger med mit cover-band til forskellige fester og arrangementer på smukke Bornholm. Krydser fingre! 🤞 Glææædelig jul

 34. Hvor er den skøn. Den vil være helt perfekt sammen med min sorte buskedragt fra Gentlemens Affair

 35. Vil have den på til ALT selvfølgelig😱🤩😂

 36. Jeg ville have den på til en pæn kjole. Den er jo mega lækker.

 37. Jeg ville have den på til en lækker sort kjole til nytår 💥💥🔥

 38. Den kan jeg vist finde på at have på til alt ♥️♥️ Men først skal den luftes over nytårskjolen 🎇🎇🎇

 39. Vil have den på til nytår

 40. Jeg ville have den på til min ellers lidt kedelige sorte nytårskjole – den er jo såå flååt! 🤩🤞🤞

 41. Vil have den på til nytår

 42. Jeg vil have den på til en masse farver eller en LBD til fest 😍 den er så fin og passer til alt!

 43. Jeg ville have denne lækre cardigan på til nytår, da temaet til årets fest jo selvfølgelig er glitter og glimmer! Denne cardigan ville passe perfekt ind!✨✨

 44. Åh den passer jo til nærmest ALT 😍 men en kort sort kjole, støvler med lidt glitter og så ligner man jo en million 💕

 45. Vil have den på til et par jeans og en ammetop.🙊 (som nybagt færstegangs mor er der ikke altid så meget plads til glitter og glam. Desværre) 😥😍

 46. Eeej, til en af mine sorte kjoler New Years! 💃🏽 ⭐️💫 så fin.

 47. Jeg ville gå med den så ofte som muligt! En kvinde jeg går til Gospel med, tænker på mig hver gang hun ser tøj med glimmer. Hvor fed association er det lige?! Derfor ville den passe helt perfekt til min gaderobe.😍

 48. Man kan have den på til næsten alt for den er prikken over I’et👌🏼Det første sæt jeg ville have på med den, skulle nok være en sort stram kjole med nogle fede sneakers og så den mega flotte glimmer trøje, det ville være det perfekte outfit til nytårs aften🎉🙈

 49. Ej, den er genialt til ALT. En kvinde jeg kender gennem sang, fortalte mig den ene dag at hun så en glimmer trøje og tænkte straks på mig. Hvor fed association er det lige!? Så den er SÅ mig. 😍😍😍

 50. Ahj! Den er for lækker 😍🤩 jeg ville have den på her til nytår og så til sommerbryllup i 2019 med brune ben, høje hæle og opsat hår ❤️

 51. Jeg ville have den på til silkebukser og en bodystucking! God jul <3

 52. Åh den ville være perfekt til min noget kedelige ammevenlige garderobe! Mamma her savner sit glimmer! Det meste er bare højhalset 😭 i den ammevenlige (og lidt kedelige) garderobe gemmer sig en fin sort sag, som ville sikre at cardiganen kom til sit ret 💃🏼 Smuk!!!

 53. Altså hvad kan man ikke have denne glitter sag på til?!!! Jeg er kjolepige som i KUN kjoler, pånær når jeg er nede at træne. Så en af mine kjoler ville være vidunderlig under denne glimmersag😍

 54. Lækker konkurrence🎉 Fantastisk glitter cardigan🤩 Jeg vil bruge den over et sort enkelt outfit, enten en kjole eller jeans og top👌🏼🧚🏼‍♀️

 55. Spørgsmålet er ikke hvornår jeg vil have den på, men hvornår jeg IKKE vil have den på. Den er simpelthen så nice, at jeg vil have den på til enhver given lejlighed for liiige at spice tingene lidt op, og lige fortælle verden “her kommer jeg”!💃🏼🎉 Men en helt specifik situation ville nok være min første dag på universitetet til sommer 🤩

 56. Glimmer glimmer glimmer lækker lækker lækker. Smuk laber sag som ganske enkelt er perfekt til enhver lejlighed – Job og fest. Håber på at se den live

 57. Åh den er for lækker ❣️Jeg vil helt klart ha den på juleaften over rød buksedragt. Så kan jeg konkurrere m vores 🎄om at glimte og glitte og funkle hele aftenen. Kunne være jeg ville bo i den hele julen m skiftende outfits inden under ❤️❤️🤶

 58. Den er helt oplagt til nytår – men, jeg vil bruge den en regnvejrsgrå mandag og sætte spræl på hverdagen og smil på folks læber ☔️🌈🎉

 59. Kunne være mega nice til nytår, men der ud over ville den nok blive brugt til diverse festlig lejligheder 😍😍😍

 60. Åh den skulle da på ganske jævnligt! 😁 den ser jo fuldstændig fantastisk ud ❤ – og helt ærligt.. hver dag er jo en fest ;P

 61. Jeg ville bruge den til hverdag – til at sætte lidt kulør og glitter på! 😀 👍

 62. Ville have den på til de kommende julefrokoster og selvfølgelig til nytår 😍
  Sikke en fin konkurrence!
  ✨✨✨✨✨

 63. Den vil jeg selvfølgelig have på til nytår 🎉🎉🎉

 64. Why not be a little crazy og tage den på på arbejde som pædagog i børnehaven 🙏🤞 Everyday needs a little glitter 😎😉

 65. Ville nok have den på til nytår eller galla med min sorte velvet buksedragt 💕

 66. Den skal bruges om morgen til morgenkaffen, til frokosten, eftermiddag, aften og nat. Alle steder hvor jeg trænge til glamour og glimmer 😘🤩

 67. Til jul, til nytår, til min fødselsdag! 🎉
  Jeg elsker glimmer, glitter og pailetter, og jeg ville elske at drive min mand til vanvid med den på 😍

 68. Hejsa 🌞
  Jeg ville tage den på i skole på trist og regngrå mandag i januar. Jeg er skolelærer. ❤️
  Mvh Trine

 69. Den skal helt klart pifte en grå mandag op! Med den på kan intet skyde igennem mig! 🔥

 70. Den ville da være perfekt til nytår 🤩✨ derudover ville den matche min passion for altid at ende op med lyserøde kager 🎂

 71. Helt klart til nytår👍🥂🎇🎉💃

 72. Vil have den smukke smukke glittersag på til en sort lang top og min fine gravide mave😁🤰🏻🌟🎉🎊

 73. Den vil jeg da hoppe i når nytåret skal fejres❤️

 74. Hvor er den smuk 😍 jeg vil tage jeans, hæle og denne smukke sag på 👏👏

 75. Hvor er den smuk 😍 jeg vil tage jeans, hæle og denne smukke sag på 👏👏

 76. Jeg ELSKEDE den cardigan 😍 Jeg elsker glitter og palietter, og den vil passe perfekt til min årlige Eurovisionfest – og med nytåret om hjørnet vil den bestemt også pifte outfittet op 🤗❤️🎉🥂

 77. Ville have den på over en sort kjole til nytår 🍾🎉

 78. Man får simpelthen sådan lyst til selv at glimte når man ser dig i den sag. Kunne godt se den på til en af de FIRE juleaftener jeg skal holde (skilsmisse familier), måske til en simpel sort eller hvid kjole.

 79. Den skal da bruges, når hverdagen trænger til lidt ekstra kulør – og derudover juleaften, nytår, festkoncerter og andet godt 🤩🎉

 80. Jeg vil gerne vinde den her til mig selv, fordi jeg synger i TGS gospelkor og mangler lidt glimmer til at sparker mig Day ♥️ Elsker dig og dit tøj 😘🌱 /Anja

 81. Jeg vil gerne vinde den her til mig selv, fordi jeg synger i TGS gospelkor og mangler lidt glimmer til at sparker my day ♥️ Elsker dig og dit tøj 😘🌱 /Anja

 82. Jeg vil gerne vinde den her til mig selv, fordi jeg synger i TGS gospelkor og mangler lidt glimmer til at sparker my day til alle verdens gode formål vi synger for ♥️ Elsker dig og dit tøj 😘🌱 /Anja

 83. Helt sikkert til nytår, og til et hvert andet festligt arrangement.. 😍

 84. Den skulle selvfølgelig være til nytår! Også min fødselsdag i starten af januar!! Sparkle sparkle sparkle✨✨✨

 85. Den vil jeg da hoppe i over en sort kjole når nytåret skal fejres 🥂🍾

 86. Hvor er den fantastisk👏🏼👏🏼 Jeg ville forære den til min store søster som bare ikke kan få bling og glimmer nok✨✨ hun kan bære selv det vildeste bling og rocke det👗👠
  Jeg ville elske at kunne give den til hende i julegave🎁 hun har givet mig så meget kærlighed og omsorg, og har støttet mig igennem mine sværeste år, og jeg ved at hun om nogen ville sætte pris på den, og bruge den flittigt😊 det er det fede ved hende, hun går all in på bling og glitter HVER dag når hun er kommet af arbejdstøjet😊

 87. Den er perfekt til jul og nytår, så jeg kan matche mine døtres mange glimmerkjoler 👗

 88. Jeg ville elske at tage den på til nytår, som overaskelse til min mand. Efter mange års ventetid, har vi lige fået vores barn no2 og det er en pige lige som hendes storesøster på 8. Manden min, har for sjovt sagt: jeg glæder mig til mere glimmer i huset, der vi fandt ude af at vi ventede en pige mere! Så tænker alle os piger skal have det vildeste glimmer tøj på til nytår, ogaå mor her! 😃

 89. Det første den skal på til er klar nytår! Men dernæst er den jo helt genial til alle festlige begivenheder.. festivaller og alt der kan tåle lidt glimmer.. og lets be honest.. man kan aldrig få glimmer nok 😊

 90. Wau den er smuk! Jeg vil bruge den til min fødselsdag i januar 😄

 91. Helt klart til NYTÅR 😍

 92. Jul nytår og til min 25 års fødselsdag i starten af det nye år 😃

 93. Jeg skal have den på på en mandag for lidt ekstra sparkle. Mere glitter! ❤️

 94. Jeg ville bare leve i den – så smuk! Jeg ville aldrig ud af den, for jeg elsker glitter!

 95. Jeg ville aldrig tage den af! Den ville passe perfekt til mit lilla hår, og jeg går nærmest kun i sort og glimmer, så det ville være en sand drøm at vinde den 😍 har aldrig set så perfekt et stykke tøj i hele mit liv, må bare eje en! 🧚‍♀️💖

 96. Jeg skal selvfølgelig have den på nytårsaften ud over min glimtrende kjole ✨🥂🎉

 97. Ej hvor er den smuk! Vil gerne have den på til min nevøs barnedåb. Jeg er gudmor og synes simpelthen at han skal fejres med glimmer – han er min søsters første og indtil videre også den bedste baby jeg kender, så der kan vel ikke være glimmer nok? 🎊🎊❤️

 98. Wauw! Jeg ville nok have den på til hverdag, for der er der jeg trænger aller mest til glitter ✨💫

 99. Som mange andre skriver, er den jo idel til nytår! Så der skulle den bæres for mit vedkommende hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🎉🎀
  Derudover kan den jo pifte enhver dag – både offdage og on-dage – op 😂👍
  Håber 🤞🍀🎊

 100. Jeg elsker glimmer og har gerne glimmer på hver eneste dag. Så.. Jeg ville have den på lige, når jeg havde lyst. Om det så er mandag på arbejde eller lørdag aften i byen. Shit, den er pæææn!

 101. Jeg ville elske at tage den på en kedelig, grå mandag. Så må det da blive en mageløs mandag🎉⭐️

 102. Jeg elsker den her! Jeg vil rigtig gerne ha den på til min datters 3. følselsdag. Hun vil gerne ha en glimmer fest den 12. Jan. Jeg prøve at lave en fin glimmer kage tile hende. 😊

 103. Helt klart nytår – eller anden festlig begivenhed

 104. Jeg vil give den til min søster, som ELSKER glimmer, glitter og palietter! Hun snakker ofte om nye fund med palietter og glimmer, og det ville være fedt at overraske hende med en så lækker sag! Det fortjener hun ❤️

 105. Jeg vil forære min søster den, da hun ELSKER alt der glimter og glitrer. Hun er kendt i sin vennekreds for at være “hende med glimmeret”, og jeg er sikker på, at hun vil blive ellevild, hvis hun fik denne skønne sag. 😍 Jeg er sikker på, at hun ville have den på nat og dag. ❤️

 106. Mon ikke den ville passe til nytårsaften🙌🏻🤞🏻🙌🏻

 107. Jeg ville tage den på på de lidt for kedelige onsdage på kontoret med alle ingeniørerne 🙈😂

 108. Jeg vill have den udover min nytårskjole og virkelig gå ind i 2019 med glitter stil😍😍❤️

 109. Såååååå pjattet med glimmer og glitter og styler det gerne med noget enkelt sort og klasssisk, uanset om det er buksedragt, kjole, jeans eller hvad det er 🤩 kan man få for meget glimmer?! 🤔 nej jeg tror det ikke 🤗😍😍😍😍

 110. Når jeg har den på, vil jeg sørge for at have en æske med glimmer på mig, så jeg kan dryse lidt hverdagsglimmer på min vej – og få nogle store smil fra dem jeg møder ✨✨✨💞

 111. Den ville passe perfekt ind på en grå hverdag 💗 Der skal Glimmer på hverdagen! Den er så fin!

 112. Jeg er selv helt vild med farver og glitter, især til festlige arrangementer. Jeg har fødselsdag mellem jul og nytår, og jeg mangler simpelthen noget tøj der raser i gennem… Der findes ikke noget bedre end tøj man lægger mærke til.🌸🌸

 113. Jeg ville elske at have den på til nytår – som bliver fejret på bedste manér med en sød veninde og lækker mad 😍

 114. Jeg vil bruge den derhjemme som loungewear i stedet for sweatpants og tshirt. Den der, håret sat op og store øreringe i. Så er den hjemme!

 115. Sort nederdel og en fed tshirt – det er da perfekt 😊

 116. Hvem vandt? 🤞

 117. Til alle gospel-øvere 🎉 Og også nytår 🎉 (Den er vist givet væk men må ud og købe en 😍)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *