Udgivet i Skriv en kommentar

Det der træning

Når ja, nogle af jer har lagt mærke til at der er kommet flere træningsbilleder end ellers. Det er der selvfølgelig en grund til.

Før jeg fik Jonathan trænede jeg faktisk helt vildt meget. Det første år kom jeg stadig afsted, men det sidste års tid har det været helt håbløst. At skulle nå afsted oveni Bagedyst, optagelser, øvning, spillejobs og med en hverdag som enlig mor – Det var simpelthen ikke muligt. “Det handler jo om prioriteter” siger folk, og så bliver jeg blåviolet i hovedet af arrigskab for jeg har jo fandme ikke flere timer at gi’ af! – Ved mindre du ligger inde med den der smarte tidsvender Hermione har i Harry Potter.

Nå, men der er kommet lidt plads i hverdagen efter at der ikke er helt så meget bagning. Derudover har jeg spændende ting på programmet i det nye år. Jeg må desværre ikke afsløre det endnu, men det er én ret stort ting:)

Hvis man vil præstere max tror jeg at det er vigtigt at man har det godt i sin krop. Det er ikke nødvendigvis hvor mange kg man vejer, men hvordan man har det.

Jeg er en af dem som lider af det der med aldrig at være tilfreds med sig selv, men det er som om jeg kan få den lille dumme stemme til at være stille når jeg er i god form. Igen er det altså virkelig vigtigt for mig at sige at det ikke handler om kg. Jeg synes kvinder i alle størrelser kan være smukke! Hvis du har det godt så må du veje lige det du vil 🙂

For mig er det noget med at jeg føler mig stærk, smidig og parat. Jobbet på scenen er ofte ret krævende og hvis du er i dårlig kondi, leverer du et ringere show, fordi du ikke er den bedste udgave af dig selv. I lang tid har jeg tænkt: “Det er min stemme det handler om, så hvis de synes jeg er for (indsæt selv: tyk, grim, lav, rund), ja, så dem om det, så må en anden få jobbet”. Men nej sgu, for det handler jo også om hvordan jeg leverer noget. Når jeg har det godt med mig selv og passer på min krop, så præsterer jeg bedre. Jeg er mit eget produkt og det er kun mig som kan forbedre det.

Derfor spurgte jeg Poul Haacker, som har trænet mig før, om han ville hjælpe mig igen. Poul er super sød og forstår virkelig at se de mennesker han arbejder med. Jeg er sådan en som skal ha´en som presser mig max. Hvis jeg er ved at kaste op når en træning er forbi, så har det været en god træning. Jeg har set ham træne andre hvor han agere helt anderledes. Det er altså en gave at kunne læse sine klienter på den måde.

Fordi jeg gerne vil se og mærke resultater hurtigt har jeg også fået et kostprogram.  Når man som jeg, har en gammel spiseforstyrrelse, skal man træde varsomt. Her kender jeg mig selv ret godt og ved hvor jeg skal passe på. Det har jeg fortalt Poul, så det er der selvfølgelig taget højde for.

Jeg er i gang nu og jeg er top motiveret! Jeg går 100% efter følelsen i min krop og vil for alt i verden ikke tabe booty og andre gode kurver. Men jeg trænger til at gøre noget godt for mig. Nu er vi i gang. Håber du hepper med☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *