Udgivet i Skriv en kommentar

Mens vi venter…

Mens vi venter… Mens vi venter på hvad? Ja, det vil jeg lige sige noget om.
Jeg tager tit mig selv i at vente på noget: vente på bedre vejr, vente på et fedt gig, en pakke, et fedt event, en kæreste. Nogle gange venter jeg på noget jeg ved kommer, noget som allerede er booket i kalenderen og andre gange venter jeg på noget jeg håber på skal komme. Det er selvfølgelig helt fint at glæde sig til ting man skal. Det er ikke det. Men det der med at vente er jo passivt.
Lad os lige tage den ind. Vente = passiv. Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg er ikke så god til at være passiv. Eller det er jeg jo så i alt mit venteri. Men når jeg kigger på det som værende passivt er det bestemt ikke noget jeg har lyst til.
Jeg vil gøre noget. Handle – og ikke kun pæne sko 🙂 Altså handling. Det der så frustrere mig at det ikke er op til mig at handle på alting. Nogle gange må man arbejde hårdt og kaste tusind bolde op i luften og så må man være parat til at gribe de fede ting som kommer.
Jeg taler lidt i koder, for jeg har kastet utroligt mange bolde i luften og lige pludselig dumper de ned over det hele og jeg farer rundt for at nå at gribe dem. Jeg lover at dele så snart jeg må. Nogle af de fantastiske bolde som kommer ned havde jeg ikke en gang kastet op, men nu står jeg med dem i hænderne og glædes over det.
Videnskaben er vist at man ikke skal stå med for mange, for så taber man skidtet. Så vælg til og fra. Det er jeg heller ikke altid så god til, men det er et andet indlæg 🙂
Nårh tilbage til det med at vente. Som jeg luftede for ikke så forfærdelig længe siden, venter jeg for tiden på prinsen på den hvide hest. Eller jeg har i hvert fald gjort mig tanker om at det ville være lækkert med en insta husband 🙂 Jeg tror bare ikke jeg duer til det vi som piger har fået fortalt. Nemlig at vi skal vente.
“Oppe på slottet
i vinduet sad prinsessen”
“Lille soldat
så giv mig dog din rose”

“Lille prinsesse
oh, giv mig dog dit hjerte”

“Lille soldat
så må du spør’ min fader”
Ikke nok med at prinsessen sidder og venter passivt, hun skal gudhjælpe mig også lige ha det clearet med sin daddy. No Way! Det duer altså ikke.
Hvad er det egentlig jeg gerne vil frem til, tænker du måske hvis du har læst med så langt 🙂 Jo, det skal jeg sige dig. Jeg har sendt en bold i luften: Jeg håber der dukker et menneske op som tager fantastiske billeder og er pisse sød og dejlig. Det er ude i universet nu. Måske kommer bolden ned, måske gør den ikke. Når du har kastet en bold løber du videre. Det er ligesom i rundbold – bortset fra det med at vente på at andre slår en lang bold selvfølglig 🙂
Jeg tror det er sundt at gøre noget i stedet for at side og vente på at alverdens godter falder ned i skødet på os. Arbejd så hårdt du kan og giv så slip.
Det forsøger jeg i hvert fald på. Uanset om det er drømmen om en kæreste eller et job.
Hvis man bare sidder og venter risikerer man at blive bitter. Der er virkelig ikke noget værre end bitre afventende prinsesser.
Hiv op i skørterne søster og klø på! Jeg lover at sende hep og god energi i din retning <3
P. S. Hvis du kommer forbi en prinsesse i et tårn, så kast hende en rebstige og fortæl hende at du tror på hende. Det hjælper nemlig med lidt søsterlig opbakning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *