Udgivet i Skriv en kommentar

Hvad blev der af kagen?

De af jer som følger med, ved at jeg havde en giveaway i sidste uge. Den heldige vinder kunne desværre ikke komme og hente den. Derfor spurgte hun om jeg ville være med til at give den til noget godtgørende. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne!

Hun sagde jeg måtte vælge. Mit valg faldt på Danner hjemmet. Det er et krisecenter for voldsramte kvinder og børn. Det er et sted jeg har en personlig tilknytning til. Jeg er ikke et sted hvor jeg har lyst til at dele den historie, men det kommer nok en dag.

De gør et helt utroligt vigtigt stykke arbejde. Jeg har været i kontakt med dem og fortalt dem om vores kagesituation. De spurgte om det var muligt at konvertere kagen, til en kageworkshop med børnene derinde fra til deres julearrangement. Det synes jeg er verdens bedste ide, så det er planen 🙂

Der er ikke styr på praktikken endnu, men ville lige fortælle jer om det, så I vidste at det ikke bare var en omgang snyd.

Kæmpe krammer til Annelie for den fede ide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *