Udgivet i 3 kommentarer

Bager søger blogger

Bager søger blogger er en, ja lad os kalde det en kampagne, som jeg hermed skyder i gang.

For ikke så længe siden sad jeg og talte med en nyerhvervet ven. Jesper Søvndal – jeg tænker at flere af jer kender ham fra Bagedysten sidste år. Jeg fik vist udtrykt min misundelse over hans og Johannes forhold. Et forhold hvor begge parter bruger de socialemedier professionelt og har en fest med det.

Når man ikke har en kæreste er det sgu svært at være blogger OG bager som blogger. Hvem fuck skal tage billederne?! Jeg er egentlig ret bramfri og holder mig tilbage for meget få ting. MEN dagligt at skulle stoppe folk på gaden og posere, det kan jeg sgu ikke.

Nårh ja, og så kunne jeg da også godt drømme om en anden at tale med efter kl 18.30 når det lille menneske sover. Jeg har masser af dejlige venner, men du ved hvad jeg mener.

Tilbage til start. Jesper foreslog at vi igangsatte en kampagne. Intet mindre! #bagersøgerblogger Bum. Nu er jeg måske mere blogger end bager, men jeg hænger mig ikke detaljerne på den måde. Jeg mangler en instahusband og hvor bedre at lede end de socialemedier 🙂

Han skal synes at det er skide sjovt at tage billeder. Helst også nogle med mig. Han skal kunne holde ud at jeg griner højt og generelt larmer. Der er masser tåbelige ting jeg kunne drømme om at krydse af hos ham, men i sidste ende handler det jo selvfølgelig om hvor pæne billeder han tager – just kidding 🙂

Jeg tænker at næste stop er Tinder og jeg føler ikke helt jeg er der endnu. Så nu starter vi her. En af jer søde mennesker derude må kende et dejligt menneske.

Klar, parat, find!

3 tanker om “Bager søger blogger

  1. Jeg kender måske en! Hvordan sender man jer hinandens vej?

  2. Hvor er det bare en fin, fin ide – rigtig god jagt <3 (:
    Jeg hepper!
    – A

  3. Jeg skal lige lære at blogge, så kender jeg een 🤣. Ej, seriøs, håber du finder en superblogger, så man fortsat kan læse om dig 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *