Udgivet i Skriv en kommentar

Nyt kamera?

Jeg ønsker mig virkelig et nyt kamera. Jeg har jo fødselsdag lige om lidt og går og pønser på at få nyt kamera. Hvis jeg vil det her bloggeri, må jeg hellere kunne tage ordenlige billeder. Det siger de kloge hoveder i hvert fald 🙂

Men hvilket? Jeg tænker at I har styr på det! Vil I ikke hjælpe mig med at finde det rigtige. Jeg vil gerne kunne tage nogle lidt pænere billeder af kagerne og sådan generelt kunne jeg godt tænke mig at det stod skarpere. Jeg har en Iphone X og synes faktisk den tager virkelig fine billeder, men når jeg sidder og kigger på de seje blogs kan jeg godt se at mine telefonbilleder ikke kan følge med.

Jeg har set at https://www.wupti.com har forskellige kamerare på tilbud, men er det overhovedet det rigtige sted at købe kamera. Jeg har set en del hype omkring https://www.olympus.dk/site/da/c/cameras/pen_cameras/index.html men er det så fedt som de siger?

Hjælp!

 

Kæmpe krammer herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *