Udgivet i 2 kommentarer

Det er hende fra Bagedysten!

I søndags blev jeg genkendt for første gang. Helt sjov oplevelse hvor en ung pige gik forbi, blev helt rød i hovedet og sagde “Se se se det er hende fra Bagedysten!” Jeg vendte mig om og tænkte “HVOR?!” Skal lige vende mig til at det er mig 🙂 En anden gang kan du bare stoppe og sige hej 🙂

Vi var ude ved Grennesminde i Taastrup.

Grennesminde er et økologisk gartneri og socialt projekt. De har en heæ masse marker og drivhuse som er åbent for offentligheden og samtidig leverer de til restauranter som bla andet NOMA. Det er altså kræs de har derude! Jeg tager derud for at plukke til ugens aftensmad og kager 🙂

De har også en blomstermark hvor man kan plukke de fineste blomster. Det er selvfølgelig lidt sent på sæsonen, men det lykkedes mig at finde nogle fine blomster.

De har et træværksted som laver fantastiske plankeborde og andet godt til fuldstændigt skøre lave priser.

Til de små er der masser af dyr at klappe og når man skal hvile fusserne er der en cafe, som deres bageri levere lækkert brød og andet godt til.

Det her er altså ikke sponsorert indhold. Jeg er bare kæmpe fan af stedet!

Udover at være levringsdygtige i grønt gør de også en stort socialt arbejde. Der bor udsatte unge på stedet som også arbejder der. Der er både nogle i jobtræning og andre former for beskyttet arbejde. Derudover hjælper de også unge med at kompetance udvikle. Alle er helt utroligt søde og gør et enormt flot stykke arbejde.

Du kan læse mere om dem her: http://www.gminde.dk

Her er lidt billeder fra i søndags hvor vi var en tur forbi.

                

2 tanker om “Det er hende fra Bagedysten!

  1. Du har det sødeste smil, overhovedet, i den bagedyst. Hver gang kameraet fanger dig, så bliver det 20 grader varmere i stuen. Jeg håber aldrig du bliver sendt hjem, for så bliver det da sørgedag her.

  2. Tusind tak 😊 Det var pænt sagt. Lad os krydse fingre for det så 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *