Udgivet i 1 kommentar

Bag om Bagedysten

Bag om bagedysten…

For mig var der en masse overvejelser forbundet med om jeg skulle være med i Den Store Bagedyst. Her får I lidt tanker om det.

Jeg havde egentlig søgt sidste år, fordi en bageglad veninde og jeg havde udfordret hinanden. I virkeligheden synes jeg bare hun er og var mega dygtig og ville gerne have hende med i Bagedysten. Hun kom desværre ikke med. Jeg endte med at gå til slutcastingen, som er sidste stop inden programmet.

Det passede mig helt fint, for dagen efter blev jeg ringet op af en fantastisk kollega som ville have mig med til Ukraine og synge kor i Eurovision. Det blev en oplevelse jeg bestemt ikke ville have været foruden, så endnu engang viste universet sig fra sin fede side. Alt sker lige som det skal.

I løbet af året blev jeg kontaktet af casteren som kunne huske mig og da bagedyst-ansøgningerne skulle sendes igen, skrev hun og spurgte om hun ikke måtte lægge min i bunken. Det var jeg egentlig lidt lunken ved. Jeg er nemlig ikke umiddelbart den store bager, jeg er bare en foodie som virkelig elsker udfordringer.

Jeg kom igen til casting, interviews og slutcasting. Jeg må sige at jeg virkelig er på røven over hvor dygtige folk er! Jeg var simpelthen måløs. Jeg synes de var dygtige sidste år og så væltede de mig bare fuldstændig bagover igen i år. Særligt Emil Obel som jeg mødte til første casting. Det dygtigste dejlige menneske som jeg har fået lov til at følges med i alle trin af vores rejse. Han kom ind med den vildeste kreation og jeg – som jo aldrig kan holde kæft uanset hvor pinlig tavsheden er – kom til at huje og råbe da han kom ind med sit showpiece.

Til slutcastingen mødtes vi igen. Her er man 12 fra hver landsdel. Der er kamera på og man skal bage på tid. Emil og jeg skulle dele køkken – det eneste køkken uden ovn! Der var turbo på og det var en vildt sjov dag.

I dagene som fulgte, tænkte jeg rigtig meget over om jeg overhovedet havde lyst til at være med. Jeg havde en kalender som var fuldstændigt booket med jobs. Mine jobs ligger i weekenden og optagelserne er i hverdagene. Jeg har en dreng på 2 som jeg jo også holder af at bruge tid på og oveni det stod jeg med et forhold som var ved at gå i opløsning.

Ud over al praktikken tænkte jeg meget over om det ville skade min musik. Jeg har haft mange snakke med folk i branchen og der er da også ret delte meninger om hvorvidt det er gavnligt eller skadeligt for ens musik pludselig at være bagemus i bedste sendetid. Nu kender jeg jo stadig ikke virkningerne af det, så jeg venter i spænding. Jeg tænker at jeg er 100% mig selv, så enten kan folk lide det eller også kan de ikke. Forhåbentlig vælger folk mig ikke fra til et job fordi jeg ikke er god til fondant 🙂

Da jeg fik opringningen sagde jeg ja.

Jeg gik til opgaven som jeg så oftest gør det. Med forestillingen om at alt kan lade sig gøre! Jeg lavede en fuldstændig vanvittig kalender som strakte sig over 6 måneder, med masser af farvekoordinering og klistermærker. Jeg lavede alle de udfordringer vi fik på forhånd, inden hele optageperioden, fordi jeg vidste jeg ville få for travlt imens til at kunne øve. Jeg kan se at jeg måske har freestylet en my mere end de andre og det kunne måske have været fordelagtigt at øve en kage 10 gange i stedet for 1, men nogle gange tror jeg også vi må acceptere hvor vi er. Det var der jeg var.

Jeg har lavet en masse videoer undervejs, både af tanker og sjovt bag-om gøgl. Dem kan i finde på min facebook side https://www.facebook.com/jasmindenstorebagedyst/?modal=admin_todo_tour

Jeg er SÅ spændt på at se programmerne! Og ikke mindst på jeres reaktioner 🙂 Jeg håber I smider noget kærlighed i alle bagedyst deltagernes retninger – for det er virkelig de skønneste mennesker!

Nothing but love herfra!

 

Begyndelsen til min store kalender 🙂

Castingkagen i år

 

Castingkagen sidste år 

 

1 tanke om “Bag om Bagedysten

  1. Jeg er glad for du kom med. For faan, pas nu på dit helbred, det er skidesjovt at være med i det hele, men man mærker bare ikke når kroppen siger fra. Tillykke med mesterbager titlen. Jææææii

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *