Udgivet i Skriv en kommentar

Noget om et venligt frieri

Overskriften er måske en kende clickbait agtigt, men ikke mindre vigtig af den grund. Jeg vil brand gerne snakke lidt om venskaber. Jeg hørte en gang en eller anden postulere at de venner man havde inden man blev 30 var dem man fik. Færdig. bum. basta. Ikke flere venner til dig. Måske er det en tanke fra den gang top alderen var 46. Hvis vi går ud fra at min generation bliver omkring de 100, synes jeg virkelig det lyder trist.

Jeg elsker nye mennesker! Og jeg er helt sikker på at jeg skal finde nye venner hele livet. Dog må jeg medgive at det er noget andet, end da man var 10 og kunne sende en sedel i timen eller dele et knækhjerte. Så var den der ilsom bare.

For venskaberne skal kunne noget andet nu. De skal kunne drikke oceaner af rødvin, skrabe os op fra gulvet når vi løber fra brylluppet, heppe på os når vi starter virksomhed, tage på spontane storbyture og helst samtidig med at de selv får hverdag, familieliv og unge på hoften til at glide. Det er tough og derfor går der sikkert lidt længere i mellem at vi laver dybe nære relationer. For de tager tid gør de.

Sidste år fik jeg i bedste sadel-i-timen-skal-det-være-os-to-besked Og jeg blev så glad! Det var en så fin besked, så jeg har fået lov til at vise jer den. Jeg blev både smigret og glad for hendes ærlighed, vi drak den kaffe og så brugte vi en masse tid sammen. Hun er i dag en af mine tætte venner og selvfølgelig er et venskab som kun er 1 år gammelt stadig i sin babyfase, de skal nurses på en anden måde end de gamle, men jeg synes de er det hele værd.

Den anden dag blev det min tur til at lægge hovedet på blokken, stå med hjertet i hænderne og være helt sårbar. Jeg fortalte en kvinde jeg beundre meget, at jeg synes at hun var bum stærk og sej og at jeg ville elske at drikke et glas vin med hende og måske en dag kalde hende ven. Uha, den korte ventetid lige der hvor man holder vejret, slår 100% sommerfuglene man kan have i maven når man venter på en besked. Hun sagde sgu ja! Og jeg blev så glad! Ingen ved jo hvad sådan noget ender med, men jeg turde, jeg fik et ja, så nu må vi se hvad der sker 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *