Udgivet i 1 kommentar

Noget om grin eller gråd

Jeg bliver tit spurgt hvorfor jeg er så glad. “Kan du ikke se verden er forfærdelig?!”, “Hele lortet braser sammen om ørerne på os og så står du der og griner!” Svaret er jo. Det kan jeg vel egentlig godt se. MEN jeg gider simpelthen ikke at fokusere på det. Hvis hele lortet vælter kan vi vel lige så godt grine af det.

Det her skal ikke et spirituelt indlæg eller noget. Jeg lufter bare tankerne, måske mest for at få styr på hovedet.

Jeg lever for tiden i efterdøningerne af et brud, med deleordning, samværsaftaler og kommunikation fra helvede. Jeg synes bestemt ikke det er fedt. Jeg tror heller ikke at det her er forumet for mig at lufte mine tanker omkring det, selvom Lord knows der er mange! MEN jeg gider godt at dele glæde.

Jeg var lidt nede igår og sad og gik mine billeder igennem for de sidste par uger. Jeg ved godt at jeg har haft en hyggelig sommer, selvom planerne blev ændret og vi aldrig kom udenfor landegrænsen. Men lige da jeg sad og havde ondt af mig selv, var det bare rart at kunne se på det. Jeg tror det er det jeg gør når det bliver svært. Jeg flytter fokus. Hokus pokus glæde i fokus.

Jeg nægter simpelthed at lade det dårlige fylde det hele. Jeg anerkender det er der og jeg ryger også i det, men satme nej om det skal have lov til at være hele min virkelighed. For slet ikke at tale om min søns. Han skal vide at verden er god, alle mennesker er venner (han måske bare ikke har mødt endnu), og at intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet (Håber I husker den reference – Tak Thomas Mygind).

Det skal grines væk! Start i en latterklub hvis du synes det er svært, så får du virkelig noget at grine af 🙂

Grin grimt og højt! Personligt har jeg et ansigt der krøller sig sammen, jeg får titusind dobbelthager og det er med dB på ca 110! Højt as fuck. Jeg har opgivet at rette på det, det kommer ikke til at ske. Selvom det kunne være lækkert med et lille yndigt ungpige grin, så er jeg vist bare mere en Havheksen Ursula kind og gal 🙂

Ha’ en grineren dag!

1 tanke om “Noget om grin eller gråd

  1. Jeg har altid elsket dit grin og du har aldrig sparet med det.. Skønt! Og misundelsesværdigt. 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *