Udgivet i Skriv en kommentar

Sommermad

Det bedste jeg ved er at være sammen med dejlige mennesker! Det giv er mig energi og enorme mængder livskvalitet. Skarpt i hælene på godt selskab er selvfølgelig god mad – i alle former!

Så da der var en ledig aften, fik jeg samlet en håndfuld af de gode og kastet lidt sommermad sammen.

Når det er varmt kan jeg bedst lide at holde det simpelt. Vi har SÅ fantastiske råvare i DK om sommeren. Vi fik nye kartofler med persille, Koldrøget makrel med friske ærter, radiser og rygeostecreme og hjerte salat med hindbær vinegrete. Så enkelt. Så godt!

Rygeostecreme:

  • 200g rygeost
  • 2 spsk creme fraiche 38%
  • salt, peber, cirton, honning

Hindbær vinaigrette:

  • 200g hindbær
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamiko
  • 2 spske honnng
  • sirup, salt og peber

Man skal selvfølgelig også have cocktails, så jeg lavede en balje med noget lemonchelo jeg lavede sidste år. Fuldstændigt perfekt. Opskriften her kan ganges op efter ønske.

  • 2,5 cl lemonchello
  • 1,5 cl amaretto
  • 2 cl citronsaft
  • 2 cl gomme (sukkersirup)
  • en kvist timian

Den kan laves i en bowle hvis du får mange gæster eller shakes. Hvis du har en shaker er det max lækkert hvis du shaker med en æggehvide. Så får den det der lækre skum på toppen!

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *