Udgivet i Skriv en kommentar

Bær bær bær

De sidste par uger har jeg været på rov hos venner og bekendte. Der er nemlig bær!

Det er der vist nogle af os, som er mere oppe og køre over end andre. Flere jeg kender er nemlig fuldstændig uberørte over det skattekammer, som er ved at flyde over i deres haver. One man’s trash is another (wo)man’s treasure. Så tak for det.

Jeg har plukket på livet løs og tænker at jeg hellere må få komponeret nogle opskrifter. Jeg er bare ikke rigtig nået til de pæne billeder af maden endnu, da det altid bliver spist inden. For det er nemlig dealen – Jeg får lov til at plukke og kommer så til gengæld med glas med lækker marmelade eller saft eller inviterer på kage. Så er alle glade og så var det pludselig vores allesammen skat.

Ud og pluk! Det er virkelig en taknemmelig råvare. Reglen må være at enten plukker man selv, ellers skynder man sig at gribe knoglen og få fat i nogle af os madtosser. Det er en win win, jeg lover personligt at kvittere med lækkerier, hvis du sender dine bær min vej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *