Udgivet i Skriv en kommentar

Noget om blogger in spe

Jeg har brugt en del tankevirksomhed på hvordan det her blogunivers skal udformes. Ikke at jeg er landet på noget, men da jeg har tænkt at den skal kunne rumme en del mad, har jeg været ude at lure på mine søde kolleger.

Jeg kan der fornemme at alle altid har perfekte vægge, rum, service, osv. Fuck – jeg har kun hvide vægge med savsmuldsterpet. Fejl nr. 1  Jasmin ! Her lyver jeg selvfølgelig lidt, for jeg har en enkelt lyserød væg, men den skal I hurtigt nok blive trætte af.

Hvad gør man så? Nød lærer nøgen kvinde – at male 🙂 Jeg gik i Silvan og forsøgte at charme mig til et par plader. Det gik næsten. Jeg fik i hvert tilfælde lov til at finde nogle billige nogle i bunken med rester. Herefter fandt jeg møg billig kalkmaling i Netto. Vupti! Så er der backdrops! Nu skal jeg bare lære hvordan man tager de der helt afslappede-overhovedet-ikke-opsatte-sådan-står-min-mad-altid-billeder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *