Udgivet i 2 kommentarer

Llama

Når København ligger hen i hedebølge og de heldige fortrækker til deres nordsjællandske sommerretreats, kan man godt blive lidt misundelig.

Personligt er jeg pt hårdt ramt af rejsefeber. Sommerhus i Tisvilde med de rige og smukke, kold hvidvin på stranden et sted under sydligere breddegrader, anything! Så jeg gjorde det eneste rigtige der er at gøre. Tog en smuttur til Sydamerika. Om ikke andet for en aften.

Bevæbnet med yndlings stilletter og fantastisk selskab tog vi på llama. Og Ay caramba hvor var det skønt.

Jeg er af den slags som ikke kan have en god aften, hvis tjeneren er en sur 18-årig som ser nogenlunde samme karisma som en våd karklud. Det duer ikke for mig. Få et job på et lager hvor dit sure ansigt ikke er til gene for nogen! Arhg! Fornem den indestængte aggression – Jeg arbejder på det. Det må blive et andet indlæg, for på llama mødte vi det modsatte. Sjældent har jeg set så meget charme i sådan et lille menneske. Vores fantastiske tjener var selv fra Agentina. De bløde d’er, verdens lækreste dialekt tilsat et stort smil fik hele menukortet til at lyde som en kærlighedserklæring.

Selvom han nok kunne have solgt sand i sahara, gik vi med på det han fik til at lyde som den bedste ide: masser af cocktails og tasting menuen. Det var så godt jeg glemte at tage billeder. Jeg må øve mig i det.

Jeg kunne remse det hele op, men det tænker jeg ikke kan give den retfærdighed. Ta’ hellere selv ind og prøv. Vi sad udenfor hele aftenen og nød aftenvarmen, lyden af byen, de lækre cocktails og de perfekt komponerede små retter. Cervichen er dog noget jeg stadig drømmer om. Fuldstændig perfekt afstemt! Vi kiggede på hinanden med overraskelse i blikket da vi havde smagt det, fordi det var så vild en smagsoplevelse. Vores søde tjener kom grinene hen da vi var færdige og sagde at det var dejligt at se at vi kunne lide maden. Jeg er med på jeg er udtryksfuld, men glemmer selvfølelig en gang mellem hvordan det ser ud for andre 🙂

Jeg har stadig svært ved at få armene ned.

Dette indlæg er hverken sponsoreret, købt, bestukket eller på andre måder betalt for. Det kommer udelukkende fordi det var en skøn oplevelse!

 

 

2 tanker om “Llama

  1. Hi Jasmin
    I min jagt på et super nice band til at spille til vores bryllup, faldt jeg over den kommentar du havde lagt i Ditte Julies blog for et års tid siden. Nu hvor du er blevet bage kendis til ud over landets grænser, er der så stadig tid til at synge? Vi skal holde bryllup til sommer og ville smadder gerne vide om du stadig tager bandet med på tur? og hvad skulle sådan en omgang koste? (Ps. vi mangler også en bryllupskage, hvis du er frisk? 😉 )
    Knus og hilsen fra Sarah

  2. Hej Sarah, du får lige en mail 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *