Onsdags optur

Det er i dag et vejr! Solskin og angst…

Det er i dag et vejr et solskinsvejr!!! Søde dejlige vår skulle vi ikke sagde du var kommet for at blive?!

Jeg bliver simpelthen så glad af solskin! Det er som om de her første solskinsstråler kommer med en masse løfter. Det danske forår er bare lidt som en charmerende fyr i byen der kommer og lover guld og grønne skove. I et kort øjeblik og i en rus af click smøger og G&Ts kan man næsten forestille sig brylluppet, så vågner man dagen efter med savl på kinden og en post it på bordet  “Im sorry. I can’t. Dont hate me”.

Lige nu kan jeg bare ikke forestille mig at det skal regne igen. Solen skinner, der står smukke blomster på mit bord og jeg har endorfiner og lyserødt konfetti i øjnene.

Men jeg ved godt at solen på et tidspunkt må vige for en regnsky. Jeg har en god portion angst, som kom i kølvandet på bruddet sidste år. Det er ikke fedt og alle som lever med angst ved at det er røvtur. Men følelser kan heldigvis sameksistere. Så selvom det ligger og kan trickes, så kan jeg godt være glad for de andre ting som sker i mit liv: Jeg får lov til at lave fede ting professionelt, jeg får lov til at finde på nye ideer og udleve dem, min søn trives sammen med mig og jeg kan se at jeg er en mega god mor og sidst men bestemt ikke mindst, så er jeg forelsket. Det spiller på rigtig mange fronter. Så er det selvfølgelig mega øv at man en gang i mellem bliver væltet af pinden. Men det er jo et livsvilkår, vi vælter og så rejser vi os. Det skal i hvert tilfælde ikke have lov til at definere mig.

Lige nu sidder jeg og nyder solen og lægger store planer for fremtiden. Det bliver godt og det er også helt okay med et regnskyl engang i mellem☺️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags optur