Melodi Grand Prix og hvad der skete...

Onsdags optur

Onsdags optur har jeg max over at det fra i morgen er slut med “langdistance”!

Jeg har været lidt nærig med at dele ud af detaljerne om Niclas. Ja, det hedder han altså ham den søde. Når noget er så nyt tør man jo ikke lægge hovedet på bloggen (ha! Get it?!). Eller udlevere et menneske som måske ikke har lyst til at være en del af den her online verden – han har ikke en gang insta! Hva’ gir I?:)

Nå, men tingen er at han har været i gang med noget uddannelse, som har gjort at han ikke har været i København udover i weekenderne. Vi har virkelig skulle afstemme kalendre for at få det til at gå op, så vi overhovedet har kunne ses lidt.

Men nu er det slut! No more langdistance-usexet-planlægnings-gear! Velkommen forårsforelskelse-gå-tur-i-solen-når-vi-har-lyst! eller så meget impro det nu kan blive når den ene del -mig- er aleneforældre. But you get my point;)

Det er i hvert fald optur! Novra hvor jeg glæder mig <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melodi Grand Prix og hvad der skete...