Serier - Mine og jeres anbefalinger

Onsdags Optur

Jeg havde egentlig skrevet denne uges Opturs indlæg, men så vågnede jeg i morges og gik på vægten. Jeg ville da elske at kunne sige at jeg var ligeglad med sådan noget pjat. Nu er der bare lige det, at jeg de sidste 13 uger har knoklet benhårdt for at se resultater med min krop. I morges ramte jeg sgu det hemmelige tal! Det tal der ikke har stået i 17 år! 17 fucking år! Det var altså ikke bare lige Bagedysten som gav ekstra i kinderne.

Som jeg før har skrevet om (http://jasmingabay.dk/2019/01/04/er-det-sundt/ ) er jeg af den overbevisning at alle størrelser er lige gode. Bare DU har det godt! Jeg havde brug for at sætte mig et mål og nå det. Jeg tror mest det handlede om det. At arbejde på noget og nå det. Det handlede ikke om voldsomt mange kg. Det er blevet til 9 kg i alt. Onde tunger vil nok sige at der er masser at tage af endnu. Det er der også, men dem vil jeg gerne beholde, for jeg kan godt li´min krop som den er lige nu.

Jeg tror det som fylder mest er det mentale. Det at have arbejdet for noget og nået det. Det bliver jeg sgu stolt over. Derudover har vores kære hylster det jo også bare bedst når det får ordentlig benzin og træning. Det svarer jo til hvordan folk passer på deres biler – eller hvad ved jeg, jeg har ingen bil 😆

Jeg har haft en kostplan som passede mig og så har jeg haft 1-2 måltider om ugen hvor jeg spiste præcis hvad jeg ville. Træningen har været svingene, men som oftest 3-5 gange om ugen. Jeg har haft en fantastisk personlig træner som har hjulpet mig med at komme i mål. For mig har det gjort hele forskellen. Jeg har simpelthen brug for en der er med mig i det.

Så det bliver denne uges Optur! Sætte mål og nå dem det holder! Skal vi se om det bliver ugen hvor flere ønsker går i opfyldelse? Så får jeg brug for lidt stemmer på lørdag ❤️

 

Har du nogle mål? Det behøver ikke at have noget med vægt at gøre. Mål og ønsker for dit liv? Skriv det endelig her i kommentarerne – Jeg vil SÅ gerne være din støtte!

1 kommentar

 • Jeg bliver helt glad i låget af dette indlæg!
  Du inspirerede mig til at lave et indlæg med min onsdags optur – der står også lidt om dig!
  Jeg har nemlig opnået noget i dag, som jeg er mega stolt over og det motiverer mig til at sætte nye mål.
  Hav en fortsat fantastisk onsdag <3
  //Rebekka

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serier - Mine og jeres anbefalinger