Kan reklame være ægte

Introducing Opturs Onsdag

Introducing  Onsdag Optur

Tak for hjælpen til jer som stemte på insta! Det blev Onsdags Optur I var mest vilde med! Og for at være  ærlig er det også min yndlings!

Jeg gider ikke ha’ en brokke blog. Ikke at jeg ikke har tænkt mig at råbe vagt i gevær når jeg føler for det, men jeg vil helst sprede glæde.

Derfor får I nu (fanfare!) Opturs Onsdag!

Dette indlæg vil jeg bruge til at skrive alt fra anbefalinger til anekdoter.

Jeg vil dedikere denne første omgang Opturs Onsdag til noget så simpelt som blomster.

Jeg får simpelthen den gevaldigste omgang optur over friske blomster!!

Der var en gang jeg altid brokkede mig over at der ikke var nogen som købte dem til mig. Min daværende kæreste var vist ret ligeglad med blomster, og jeg synes åbenbart dengang at det var nogen andre som skulle sørge for blomster. En dag stoppede jeg op og grinte af mig selv. Hvorfor Søren var det nogle andres ansvar?! Fra dem dag af har jeg købt blomster til mig selv en gang om ugen.

Jeg bliver glad hver gang jeg kigger på dem! Det er små lykkespredere som bare står og skinner! Selvfølgelig skal man gi sig selv det!

Jeg bliver selvfølgelig ekstra glad når andre giver mig blomster! For det betyder at de har tænkt på mig og kender mig! For mig er det ligegyldigt hvad det er for nogle, arj okay ikke helt🙈 Jeg bryder mig ikke om røde roser eller tætbundne tankstationsbuketter. Jeg dør tilgengæld over en selvplukket dusk vintergækker (eller vejkantsblomster om sommeren) eller friske tulipaner – også de billige fra NETTO😄 Men ellers er jeg ikke kræsen!

For tiden tripper jeg helt over unicornbuketterne som kan tørres og stå i flere uger! Se det er Optur!!

Go Onsdag!!!

1 kommentar

  • Elsker også friske blomster ( nok også fordi jeg ikke kan holde liv i potteplanter 🤣 )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan reklame være ægte