Jeg har mødt en

Det der ikke måtte ske

Det der ikke måtte ske! 

Det er vist ingen hemmelighed at jeg kører i ret højt gear disse dage. Den her uge er ekstra; modeuge, events og store ting lige på vippen. Den har stået og blinket i min kalender længe og jeg har vidst at jeg skulle holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op. 

Igår kom jeg sent hjem med Jonathan. Når jeg siger sent, er det selvfølgelig i forhold til hans sengetid😆 som er kl 18🙈 Han havde været med til en fitting inde i byen og havde klaret det så fint. Da jeg tager hans flyverdragt af, kan jeg mærke at han er varm. Det bliver han nogle gange om aftenen, så jeg tænkte at det kunne brænde af i løbet af natten.  

Ak, nej! Feber og opkast hele natten. Og alle mine planer sprængt i atomer. Det er virkelig noget pis når man er selvstændig! Da hans far ikke vil hjælpe er det eneste jeg kan gøre at forsøge at finde sitter til de vigtigste arrangementer. Min mor er heldigvis en helt, så hun kan nogle gange komme til undsætning når det brænder på. 

I skrivende stund sidder jeg og venter på at hun svarer, så jeg kan prøve at stykke planerne sammen igen.  

Man kan jo ikke stille noget op mod børnehavebaktusser, så det eneste man kan gøre er at forsøge at planlægge rundt om det når det rammer. Men øv, hvor kunne jeg godt være foruden at skulle klare alting selv.

Krydser fingre for at det går op og han bliver hurtig rask🤞🏽

1 kommentar

  • Mariam

    Respekt til os enlige mødre💪🏼 (Pisse urimeligt til tider). God bedring med ham🙏🏼 Håber alt flasker sig😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har mødt en