Imens herrerne vandt VM guld

Jeg har mødt en

Jeg har mødt en.

Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal skrive det her indlæg, jeg har også været meget i tvivl om det skulle skrives. Men jeg tror at jeg er nødt til at dele lidt af det hele, hvis det her blog eventyr skal lykkedes. Også når det er svært at skrive om.

Nogle af jer fulgte med da vi lavede sjov med #bagersøgerblogger. Mest af alt satte det nok bare gang i nogle tanker hos mig selv om at jeg måske gerne ville have et menneske i mit liv igen. Altså sådan et kæreste menneske:) Det har været og er til stadighed meget kompliceret med Jonathans far, så jeg har også været hunderæd for overhovedet at begynde at date. Ja, jeg kom vist aldrig rigtig i gang. Og efter Bagedysten virkede det ikke voldsomt tiltrækkende at hoppe på Tinder. Der er simpelthen grænser for mange kommentarer om sprøjteteknik man kan læse.

Så er der også den der nye rolle som single mor. Ikke den mest sexede titel og nok også en som skræmmer nogle væk. Jeg har begravet mig i arbejde og i at dyrke mig selv og få det til at fungere med mig og Jonathan, som jeg jo har næsten hele tiden. Jeg har simpelthen ikke haft lyst til at kaste mig ud i noget.

Men pludselig var der en. En som gør at jeg går rundt og smiler fjoget. En som giver mig lyst til at være modig nok til ikke at løbe væk og gemme mig. Mere tør jeg selvfølgelig overhovedet ikke at skrive. For tænk hvis jeg tager fejl. Tænk hvis han opdager at jeg roder, spiser stærk ost og aldrig har ens strømper på. Så kan det være han løber væk og så står man der med alle sine talenter og følelserne udbasuneret på bloggen. Nej du, det tør jeg sgu ikke.

Så for nu må det være hvad jeg deler.

Kæmpe kram fra en lille sky som måske er lidt lyserød

6 kommentarer

 • Hansi

  Tillykke til dig og Hr Mand. Det er nu osse sjovere at være to, som elsker hinanden. Pas på hjertet dit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Eeej, jeg troede, du var kærester med Marcel 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Nå for Søren, nej det er jeg ikke. Marcel er det tætteste jeg kommer på en bror ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ej øv! Havde set dig på hans Insta, og synes I var så søde sammen! Nå, men mon ikke du også er sød med ham, der faktisk er din kæreste! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Findes intet bedre end når der kommer en som får en til at smile fjollet! Spændende. Håber du med tiden deler mere omkring ham og den følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt Jasmin! Det er så skønt når kærligheden rammer, og godt du tør tage imod den igen, når den banker på. Glæder mig til at følge med i den del af dit liv også❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens herrerne vandt VM guld