Ingen flotte piger tak

Imens herrerne vandt VM guld

Its a wrap!

Så blev musikvideoen skudt. På en højhellig søndag mens alle så håndboldherrerne blive verdensmestre. Tillykke med det i øvrigt☺️ 

Hvis du har læst med tidligere, ved du at jeg har været nervøs for det med at danse. OG at have lækre dansere. Igår skulle det  stå sin prøve. 

Og det gik. Det gik rigtig godt! Jeg har aldrig været glad for at se mig selv på billeder og da slet ikke på video. Jeg synes det er vildt grænseoverskridende. Da jeg så råfilmen efter igår var jeg ovenud lykkelig. Alle kom med deres A-game og de skønneste vibe – så kunne det kun gå godt. 

Alle som var på set havde en fuldstændig fabelagtig energi og var med til at jeg følte mig tryg og kunne levere.  

Det var uvirkeligt at sidde og se det igennem bagefter. Jeg blev ved med at tænke “hvem er hende den lækre der danser?” Det er sgu mig😁 og “hvad er det for en ny musikvideo? det er jo en rigtig en!” Og så er det sgu min! Fuldstændig uvirkeligt!!  

At kunne gå til det og ind i det uden forbehold er ikke noget jeg havde forestillet mig kunne ske!

For mig tror jeg at det handler om at give slip og turde levere. En kær veninde sagde til mig den anden dag “Du har været backingsanger i så mange år og det skal du ryste af. Der er ingen som gider at se på en artist som står og undskylder for sig selv.” Bum. Det er jo rigtigt nok. Jeg synes generelt ikke at jeg er en undskyldning for mig selv, men jeg har været i musikalske sammenhænge i så mange år, hvor det handler om at alt skal spille sammen. Når man er korsanger handler det om at tune ind på artisten, så de får det bedst muligt. Når man synger balle handler det meget om energien. Når man er en del af et ensemble handler det også om helheden. I Gospel og som dirigent handler det i høj grad om at få koret til at hænge sammen og lyde ens.

Nu står jeg så her og skal pludselig ikke blende ind. Det er mig som skal ha’ den. Det er da vildt skræmmende! For hvad hvis folk ikke kan lide det når man kommer med sit eget? Det har jeg besluttet mig for ikke at skænke flere tanker. Det her er mig. I hvert fald den version jeg er af mig lige nu. Det er det jeg kommer med og jeg synes det er relevant. Folk vil altid have en holdning. Både gode og dårlige og hvis vi skal rende rundt og tage os af det, ja, så kunne man jo ikke lave andet. Det her føles godt. Så here we go!

Der er forhåbentlig ikke længe til at jeg kan dele 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen flotte piger tak