Mollys fine kage

Ingen flotte piger tak

Vi er i gang med musikvideo og jeg glæder mig helt vildt. 

Det der venter er velovervejet og velproduceret. Jeg kan næsten ikke vente med at dele. 

Vejen dertil har også været lang. Da vi gik i gang med at planlægge musikvideoen tænkte jeg først – shit! Bare der ikke skal være lækre damer med. Jeg vil kun ha mandige dansere🙈 

Fordi jeg var hunderæd for at se dum ud. Blive outshinet af nogen som var smukkere end mig og bedre end mig. Jeg kan godt bevæge mig, men jeg er ikke danser og så snart jeg får en koreografi forvandles min krop på mystiskvis til Fedtmules. Ikke fedt. Så da vi gik i gang med de første snakke udbrød jeg “ingen damer!”. 

Så gik jeg hjem og tænkte lidt. Satte mig ned og så på andres musikvideoer. Jo mere jeg researchede des mere gik det op for mig hvor tydeligt artisters usikkerhed skinner igennem. For hvis du bevidst ikke går efter de bedste fordi du er bange for at blive outshinet, hvilken berettigelse har man så til at stille sig op og kræve at folk lytter. Hvis man ikke en gang kan overbevise sig selv om at man er det værd. 

Nu ville jeg anyday holde på at jeg er sanger og ikke danser, så deri ligger min berettigelse. Når det er sagt er jeg jo stadig nødt til at stole på at det jeg kan som artist et relevant. 

Nå men jo mere jeg tænkte over det, des mere gik det op for mig at jeg ikke vil ligge under for min egen usikkerhed. Den skal sgu fightes! For fair nok, den er der, hvem af os går ikke rundt med mindreværdskomplekser og usikkerheder? Men jeg nægter at lade det diktere mig! Jeg vil hellere kæmpe med det. Med næb og klør. 

Det har betydet at jeg nu har fundet nogle de allerbedste, smukkeste og dygtigste der er. Både mænd og kvinder. Og de vil arbejde med mig😍 Jeg er helt på halen!! 

Efter to øvere er jeg fuldstændig ekstatisk! De er SÅ vilde og jeg er super beæret over at vi arbejder sammen. Jeg er stadig langsom til at tage imod koreografi og mine bevægelser er ikke lige så perfekte som deres, men det er mine bevægelser til min sang. Helheden bliver super lækker fordi vi løfter det hele sammen. 

Lad vær med at blive bange for det du ikke kan endnu. Kig det i øjnene og si’ bring it on!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mollys fine kage