Verdens sundeste muffins

En afslutning…

Noget må slutte for at noget nyt kan begynde. Derfor har jeg taget beslutningen om at stoppe som forsanger i Le Freak.

Det har været super sjovt i små to år. Det var en fest og jeg holder meget af drengene, men det tager fart med min egen musik og derfor er jeg  nødt til at vælge noget fra.

Jeg synes altid at det er rigtig svært at stoppe samarbejder man er glad for, men alt er gjort i bedste tone. Der er ingen sure miner. Jeg er bare nødt til at give min egen musik et ordenligt skud. Det gør jeg bedst ved at fokusere 100 %.

Jeg ønsker bandet alt godt og jeg glæder mig til at se hvem der skal tage stafetten herfra. Jeg er sikker på at de får en fest!

Det er angstprovokerende at hoppe ud uden sikkerhedsnet. Og det er jo lidt det man gør når man kommer ud som soloartist, men det har været et ønske hele mit liv. Jeg har bare haft svært ved at finde min hylde fordi jeg holder af så utroligt meget forskellig musik. Jeg synes jeg har fundet på noget godt sammen med nogle fantastiske mennesker og jeg glæder mig så sindsygt meget til at dele det med jer!

Jasmin Gabay

1 kommentar

  • Mikael Lysgård

    Øv øv øv, du er den bedste der nogensinde har sunget i Le Freak….. men held og lykke med kager og egen musik…. håber det bliver for fedt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens sundeste muffins