Mit 2018 og lidt tanker

Er det sundt?

Er det sundt?

Jeg har jo det her mål. Et mål som handler om at være den bedste version af mig (hold kæft for en kliché) Det var egentlig bare at være i god nok form til at kunne gøre det der hemmelige noget jeg bliver ved med at ævle om. Men pludselig tog jeg mig selv i at fokusere på min vægt.

Jeg er kæmpe fan af at kroppe må have alle former og vises frem lige som man måtte have lyst til. MEN jeg tager mig selv i at tænke “bare lige lidt tyndere” når jeg ser mig i spejlet.

Jeg er ikke tynd og jeg har ingen intentioner om at blive det. Og så alligevel, for når man træner som en tosse og spiser som en kanin, så vil man da også gerne ligne en af dem fra bladene. MEN det var jo slet ikke sådan jeg ville have det. Jeg vil være sund. I alt det her sundhedshalløj bliver mine tanker lidt usunde.

Jeg er god til at sætte mig mål. Jeg når dem også ret ofte fordi jeg er stædig som et æsel. Det der med vægten har bare aldrig været et vigtigt mål. Måske fordi jeg som mange andre,  engang var spiseforstyrret og det er vist lisom alkoholikere. Den slags ligger i systemet. 

Derfor prøver jeg at undgå at tænke for meget på vægten og fokusere på min krop i stedet. Er den stærk? Er den glad? Har den lyst til chokolade? – det har den som oftest☺️

Men når man så går ind i et lidt intenst forløb, hvor målninger og vejninger er en del af det. Ja, så skal man lige være opmærksom på sig selv. Jeg vil ikke ligne en Barbie bare fordi jeg laver popmusik. Jeg vil ligne mig selv, men helst i en god udgave.   

Og jeg vil slet ikke sende et signal om at man kun er okay hvis man er tynd! Vi er fandme okay i alle størrelser!

Jeg har meget dygtige mennesker omkring mig, så alt er sundt og godt. Men det er det der med balance. Det er sgu en tricky satan. 

Nu var jeg jo i gang med det her fra november, så det er ikke et nytårsforsæt. Det er der måske nogle af jer som har gang i? Er der nogen af jer som bakser med det samme? Balance? Gamle skeletter i slikskabet?

 

Kæmæe krammer❤️

2 kommentarer

 • Lykke E. K.

  Rigtig fint og relevant indlæg.
  Det er ikke sundt at fokusere på vægt og “at ville være tyndere”.
  Slet ikke når man har så flot en krop som dig.
  Prøv i stedet at tænke “bare lidt strammere” (det skal ikke misforståes) – så det ikke er vægten, der får fokus, men derimod, at du former din krop vha. træning og med træning hører kostændringer som regel også til.
  Giver det mening? (Jeg er nemlig ret træt efter en lang dag ovenpå en lang nat med en vågen datter).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde Sofie

  Åh ja. Jeg vejer pt Ca 12-14 kg mere end da jeg blev gravid med barn nr. 2. Jeg er så træt af det, for jeg synes ikke det passer til min krop, sådan som det sidder… (lige på maven, så ser totalt gravid ud). Jeg synes ikke det er vægten, der er vigtig – overhovedet. Og synes ofte kurvede kvinder er langt flottere end den, der er alt for tynde… Men tager også mig selv i at fokusere på den skide vægt fremfor, om jeg føler mig sund osv. Og er pt i et skide godt flow, hvor jeg træner et par gange i ugen, spiser mere opmærksomt, så jeg ikke overspiser osv.. (ja okay ik juleferien jo… Haha… Oh No) så objektivt set kan jeg godt se, at jeg burde være pisse stolt. Jeg er bare ikke altid helt overbevist og det er satme hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2018 og lidt tanker