Nytårsforsæt

Mit 2018 og lidt tanker

Mit 2018 og lidt tanker

Jeg bliver altid en smule melankolsk når året render ud. Det er ellers et personlighedstræk som jeg ikke ofte henfalder til. MEN her i de sidste timer kommer det over mig.

Nogle år giver det bedre mening end andre. 2018 har været et fuldstændig vanvittigt år for mig. Det startede med at stikke mig en ordentlig flad, da jeg blev alene med Jonathan. Det har været en lang proces, som stadig ikke er faldet til ro. Den er også ret konfliktfyldt, så selvom der er mange ting jeg gerne ville dele i herinde afholder jeg mig fra det. En klog mand som underviste mig i performence sagde engang til mig at man ikke måtte synge (spille, skrive, osv) på konflikter i en som ikke var “lukket”. Derfor må den del vente lidt endnu.

Nå, men efter det begyndte bagedysten, jeg havde en masse fantastiske jobs, så løb jeg ind i en hjernerystelse, mere bagning, så kom der fart på min egen musik i studiet, mere bagning, jeg skulle lære hvordan mit liv skulle hænge sammen som alenemor, musikken i studiet trak ud, jeg begyndte at blogge, jeg begyndte at dubbe (når man lægger stemme til tegnefilm), mere bagning, jeg var på tour med Patrick Dorgan, programmerne begyndte at blive sendt, en kæmpe gave rent karreremæssigt faldt ned i min turban (stadig hemmeligt -sorry), jeg skulle tage stilling til min retning i musikken, julebagedystoptagelser, mere studie, mere bagning og sådan har det kørt.

Fælles for det hele er at jeg har været omgivet af passionerede, dygtige, kærlige mennesker. Når jeg har tænkt at der var morgener hvor det var svært at stå op, har jeg fået en hånd. Jeg har fået mange håndsrækningen i år. Af verdens  bedste venner og af folk jeg ikke anede ville hjælpe. Jeg har også selv givet mange.

Jeg kan uden tvivl i stemmen sige at det er det vildeste år jeg nogensinde har haft. altså uden sammenligning.

Der er store ting i støbeskeen til 2019 og det ikke lægger op til at blive et stille år. Det gør mig ingenting. Jeg glæder mig til det hele. Vi tager op og nedture med oprejst pande! Jeg tænker at efter 2018 kan jeg klare alt. Bare bring it on!

Om et par timer står jeg og bager med en fantastisk ven – Emil. Vi bager live på DR1 fra kl 16 ind til dronnings tale. Emil er en af de venner som kom til i år og jeg håber han bliver hængene 🙂

Når klokken slår tolv sidder jeg højt over Københavns tage og skåler med nogle af mine allerbedste venner, min selvvalgte famile✨❤️✨

Godt nytår🎉🎉🎉

3 kommentarer

 • I var så søde på skærmen begge to – håber resten af nytårsfesten bliver et hit 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Ærenlund Brogaard

  Godt nytår Jasmin. Jeg bliver så glad og stolt over at se hvor langt du er kommet med de ting du er passioneret omkring. Har nydt din stemme og dit smil siden Emmausdagene, og har været så meget på halen over de smukke kunstværker du har kreeret i bagedysten. Held og lykke i 2019. Håber det bringer dig mange flere velsignelser. Knus og kram K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sten Jørgensen

  Smukt skrevet 🙏 man bliver stærkere når man kommer ud på den anden side, har selv været. Ønsker dig et lykkebringende 2019 🎉🥂🍾. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt