Det der træning

Super nem at lave med passion og chokolade

   

Passion og chokoladekage som er vildt nem at gå til!

Mens Bagedysten blev sendt blev der serveret store mængder kager herhjemme i stuen. Det her var en af de kager vi spiste:)

Passionsmousse

  • 3 dl passionsfrugtsaft
  • 100 g chokolade med passion (Valrhona)
  • 1½ dl koldskål
  • 4½ dl fløde
  • 7 spsk. sukker
  • 6 blade husblas
  1. Varm passionssaften op og kom udblødt husblas i.
  2. Tilføj koldskål og afkøl.
  3. Vend flødeskummet i passionsmassen.

Browniebund

Den her skønne brownie er Maja Vases opskrift. Alt hun laver er fuldstændig vidunderligt: http://majavase.dk/opskrifter/min-bedste-brownie/

  • 120 g mørk chokolade,
  • 60 g smør
  • 2 æg
  • 180 g sukker
  • 30 g hvedemel
  • 10 g kakaopulver
  • 1/3 tsk flagesalt
  1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad
  2. Pisk æg og sukker sammen
  3. Vend chokoladeblandingen i
  4. Rør mel, kakao og salt i
  5. Fordel dejen i en springform (ca. 16 cmi diameter) med bagepapir i bunden
  6. Bag brownien i ca. 25 minutter ved 175 grader.
  7. Lad den sætte sig i køleskabet natten over.

CHOKOINDLÆG

  • 70 g cornflakes
  • 100 g chokolade
  1. Temperer chokoladen
  2. Knus cornflakes og bland det sammen med chokolade og pufsukker
  3. Rul ud mellem to stykker bagepapir. Når den har sat sig lidt kan du forsigtigt udstikke den gennem papiret. Afkøl herefter.

Passionssgelé

  • 2 dl passions pure
  • 3 blade husblas
  • 7 spsk sukker
  1. Læg husblas i koldt vand.
  2. Kog pureen op med sukker og tilsæt husblas
  3. Hæld den over chokolade indlæget

Samling

  1. Udstik din brownie så den er 14 cm I diameter.
  2. Kom den i en kagering foret med kageplast (8 cm højt)
  3. Hæld din gele over – Den skal være ret kølig før du gør det. Kom herefter på frost eller køl
  4. Ta dit chokoladeindlæg ud af køleskabet kom den ovenpå når delen har sat sig
  5. Du har nu en lille kage som skal støbes ind i din passionsmousse
  6. Ta en kagering på 18 cm diamater og for med kageplast
  7. Nogle fortrækker at stille den lille kage i midten og hælde mousse hen over andre fortrækker at komme halvdelen af moussen i formen for derefter at presse “den lille kage” ned i. Gør det du synes virker bedst.
  8. Jeg pyntede med blomster, men det står dig jo helt frit for 🙂

NB: Det smarte ved den her kage er at du kan lave den over flere dage. Lav et enkelt lag om aftenen hvis det er det du kan nå. Den kan holde sig fint i fryseren. Bare ta den op aftenen før du skal bruge den og stil den på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der træning