Mens vi venter...

Når Mariah Carey ringer…

Når Mariah Carey ringer – så tager man telefonen!

Det ville man i hvert fald hvis hun ringede ☺️Jeg tænkte ikke over at jeg havde et ubesvaret opkald fra et nummer jeg ikke kendte den anden dag. Jeg havde en mega travl dag, og der er gang i telefonen for tiden. Derfor fik jeg først ringet tilbage om aftenen.

Det var Nellie Ettison. Brand dygtig kvinde som jeg kun kender af navn. Vi har vildt mange af de samme venner fra branchen, men jeg har aldrig haft fornøjelsen af hende. Nu var hun pludselig der i min telefon og spurgte om jeg ville synge kor på noget af Mariah Careys juletour.

Øh, undskyld, den skal jeg lige ha’ igen. Altså Mariah Mariah? Det bliver et kæmpe ja tak herfra!

Jeg har skrålet med på Mariah og Whitney siden altid☺️ Det tog lige lidt tid at kapere.

Nellie har samlet et hold af de skønneste og bedste sangere DK har at byde på og igår mødtes vi til første øver.

Jeg ELSKER at synge sammen med andre! Og at synge sammen med så fantastisk dygtige mennesker er virkelig fedt! Tænk at det er ens job. En gang i mellem skal jeg lige knibe mig selv i armen☺️

Det er med risico for aldrig at få et job igen at jeg nu her outer min uncoolness😂

Jeg lover at jeg er cool på job, men jeg tager lige 5 min til et lille fangirlmoment #fangirl

 

1 kommentar

  • Hansi

    Ej hvor fedest. Tillykke. Hvor skal I toure hen så ? Det næste bliver vel at Julemanden hamsjel også skal med 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter...