Matcha missiler til den store finale

Finalen og hvad der derefter hændte

Så skete det! Præcis som jeg har sagt siden 1. casting. Emil det dejlige menneske løb med trofæet. Og hvor var det dog velfortjent! Det mener jeg fra bunden af mit hjerte.

Jeg mødte Emil til runde 1 til casting. Fra jeg kiggede på hans kage har jeg ikke været et sekund i tvivl om hvem der vandt i år. Jeg har sagt det i alle interviews, omend det er klippet ud 🙂 Emil skulle vinde og var det gået anderledes havde jeg ikke synes det havde været fair. Han er så utroligt dygtig og så er han et af de fineste mennesker jeg kender. At kunne kalde Emil min ven er en præmie i sig selv.

Liv  (Vinder 2015) sagde at konkurrencer handler om at vinde og har stået som sandhed for mange. Men ikke for mig. Måske er det fordi det er en bagekonkurrence, for havde det været en sangkonkurrence havde jeg måske haft det anderledes. I den her konkurence  ville jeg deltage fordi jeg synes det er sjovt at bage og fordi jeg synes det er brand sjovt at udfordre mig selv.

Da jeg så Emil var der vitterligt ikke et gram tvivl i min krop omkring at vi i år dystede om finalepladser. Den dyst er jeg så til gengæld også gået ind i med hud og hår.

Det har været den vildeste oplevelse! Og en god en af slagsen. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker og fået nogle utroligt værdifulde venskaber oveni hatten. Tak for det.

Derudover har jeg lært så meget nyt om mig selv. Mine usikkerheder er blevet udstillet og udfordret af mig selv og det har været vildt lærerigt. Jeg står stærkere nu end jeg gjorde før pga de tanker jeg har gjort mig.

Men hvad så nu? Ja det ville jeg simpelthen SÅ gerne fortælle dig! For der sker noget. Store ting. Men det er hemmeligt lidt endnu. Jeg ved godt det er vildt nederen på bloggermåden. Men I promise – I får lov til at følge med så snart jeg må sige noget. I mellemtiden kan man jo gætte 🙂

Jeg er uendeligt taknemmelig for at I har fulgt med og håber I vil fortsætte!

Kæmpe krammere til jer allesammen

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matcha missiler til den store finale