Højt at flyve, dybt at falde

Gratinerede østers

Gratinerede østers er altså virkelig godt! Nu elsker jeg østers i alle afskygninger, men jeg forstår godt dem som står af på de rå. Det er helt sikkert ikke for alle. Gratinerede østers derimod er simpelthen så godt!

For ikke så forfærdeligt længe siden, holdte vi lidt af en østers fest og for en gang skyld fik jeg skrevet en opskrift ned. Den skal du ikke snydes for. Here we go:

  • 8-10 østers
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 gulerod
  • 1 spsk smør
  • 1 dl revet ost
  • 1 dl brødkrummer eller rasp
  1. Hak grøntsager og persille helt fint
  2. Bland ost og brødkrummer
  3. Kom dine finthakkede grøntsager på dine åbne østers (tøm lige lidt af vandet ud af dem så det ikke bliver suppe)
  4. Drys ost og krummer ud over – et godt lag 🙂
  5. Giv dem en lille klat smør og kom dem i en ovn på 200 grader
  6. De skal have ca 5 min eller til de er lysebrune
  7. Ta dem ud af ovnen og server med lunt brød, evt lidt hjemmerørt mayo.

MUMS! Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt at flyve, dybt at falde