Det er hende fra Bagedysten!

Had fra tasterne

Had fra tasterne? Ja, hvad skal man stå på mål for når man har sagt ja til det offentlige rum? Det tænkte jeg meget over inden jeg sagde ja. Jeg har jo været i periferien af det længe med musikken. Her har jeg bare aldrig oplevet nogle angreb. Det er selvfølgelig heller ikke min person som har stået for skud. Det var det for første gang igår aftes.

Denne mail tikkede ind på min Bagedyst side på facebook.

Jeg er med på at det ikke er en dødstrussel, men da jeg skrev under på min kontrakt til Bagedysten tænkte jeg ikke at det samtidig var en invitation til hadefulde mails om min genetik. Jeg overvejede det godt nok inden jeg skrev under, men folk omkring mig grinte og sagde jeg var fjollet at jeg fik tanken “Det er jo Den Store Bagedyst – du får højst et par frierier”  HA! I wish 🙂 Ej, et par kaffeinvitationer er det blevet til, men bare kom med dem 🙂 Har hørt der skal 100 gode ting til at slette 1 dårlig.

Du synes måske jeg er for tyndhudet – (eller brunhudet 🙂 ) men helt ærligt, det er ikke okay. Skal vi ikke tale pænt til hinanden, selvom man er på den offentlige scene? Hvad sker der for tasteturkrigerne?! Jeg har sket ikke turde at gå ind på Nationen. Jeg er også helt bevidst om at folk som skriver sådan, uanset graden af had i beskederne, er nogle stakler. Stakler med snæversyn og skyklapper som helt sikkert ville ha godt af et kram og en tur i høet.

Jeg inviterer gerne på kaffe som Özlem også så fint gør https://m.facebook.com/Özlem-Cekic-47520761764/?tsid=0.24376104939735754&source=result

Måske er det også at stikke hånden i hvepsereden at skrive det her indlæg. So fucking be it! Jeg er med i Den Store Bagedyst! Hyggeprogrammet over alle hyggeprogrammer! Vi kan tale om min kage og super duper ærgerligt hvis ikke du kan lide grape, så bager jeg dig en dagmartærte. Snip snap snude så er den kanelsnegl ude!

Jeg ved at jeg ikke er den eneste fra holdet som har fået ubehagelige beskeder. Det er måske ikke på deres hudfarve, men uanset om vi angriber genetik, personlig stil, seksualitet eller hvad der eller kunne være, så er det forkert.

Det er med dirrende fingre at jeg trykker udgiv. For har på ingen måde lyst til at invitere til mere had og jeg kan se i debatten at det ofte er det der sker.  Jeg håber på at skabe opmærksomhed og derudover kun inviterere til opbakning, samtale og god energi!

Jeg ved at andre end Özlem tager kampen. For den er desværre nødvendig på mange fronter. Et kæmpe stout out til https://www.facebook.com/abdel.aziz.mahmoud 

https://m.facebook.com/Louisekjolsen?tsid=0.5535465216570387&source=result

Abdel og Louise tager den fra forskellige sider. Men utroligt velargumenteret, i en fantastisk tone og med utrolig meget viden og følelser bag.  Jeg har så gigantisk respekt for at man står frem og tager kampen! Kæmpe meget kærlighed jeres vej!

Nu fik jeg blandet mig lidt alligevel… Og mig som bare sad og var ved at skrive en post med opskrifter 🙂

 

Skriv så pænt – eller bliver det motherfucking sagt til de voksne!

17 kommentarer

 • Karen Sundtoft

  Kære Jasmin.
  Jeg har lige set dig vinde 4. afsnit af den store bagedyst i år – og helt uden tvivl om, at titlen var din.
  Jeg kom bare til at tænke på den her blog, du skrev.
  Din sejr i lørdags er da den perfekte f***finger til sådan en båtnisse som ham ovenfor… og så vandt du endda under temaet “Sønderjysk kagebord”. Det er helt perfekt (sagde sønderjyden).
  Tillykke, du er god. Og du giver farve til hele programmet, og det er denondelynemig ikke pigmenten i din hud, jeg taler om.
  En krammer til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Tak søde Karen! Tak for de dejlige ord. Er glad for at du følger med. Og ja, det var da lidt skægt at det var det sønderjyske jeg skulle vinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg synes du fremstår som en helt igennem rigtig smuk kvinde som er sjov og sød. Jeg ville hellere give alt hvad jeg ejer end at være “kendt”, og har heller ikke facebook, så jeg synes du er super modig at komme ind i dagligstuen engang om ugen hos så mange. Når jeg hører eller som her læser hvad folk skriver af ting går jeg i chock måske er det fordi jeg netop ikke er på de sociale medier at det virker ekstra hårdt . men jeg synes godt nok det er vildt at man selv med billede og navn skriver sådanne nogle rædsomme ting og endda åbentlyst. jamen der er jo intet filter mere(?) jeg tænker det må være psykisk syge mennesker der skriver sådan. du skal bare være dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen forfærdeligt. Jeg medvirker i går på DR3s facebookside, hvor jeg talte om at være moderne og nationalkonservativ. Rigtig mange folks kommentarer er sindssyge. Altså – sindssyge. Noget af det man slet ikke forestiller sig kan blive skrevet, bliver skrevet. Og det er forfærdeligt. Tak for dit indlæg, Jasmin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Ja det er utroligt hvad man må lægge øre til. Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Gad vide hvad det er han vil have du skal svare på?? 😉
  Du er fantastisk Jasmin.! Ærgerligt at der er nogen der stadig vælger at opføre sig sådan 🙁
  Kærlig Hilsen din barndomsveninde Christina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Ja, det er sgu et godt spørgsmål 🙂 Tak, hvor er du sød Christina.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilham

  Super godt skrevet! Forstår dine bekymringer 100% og kunne forresten ikke lade vær med at grine af den sidste sætning 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Tak! Og dejligt det fremkaldte smil også – Det skal ikke blive for tungt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilham

  Super godt skrevet! Forstår dine bekymringer 100% og kunne forresten ikke lade vær med at grine af den sidste sætning 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BFFSM

  Du är fantastisk på alla sätt och vis! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans Jørgen Jensen

  Det er fan’me ikke ok ! Sikke en hjerneløs idiot. Jeg skammer mig over mine medborgere, som ikke fatter, at der er en verden udenfor deres havehæk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Nej, det er ikke ok, men det sker hele tiden. Så må man jo skrive lidt om tonen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hans Paulin

   Vi lever i kælder-menneskenes tid, men alt får heldigvis en ende 🙂

   Lys og alt godt til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hans Jørgen Jensen

   Godt du gør opmærksom på problemet. Det sker desværre nok for mange kendte. Når mennesker kan udtrykke sig anonymt, så ser man først hvem de i virkeligheden er. Vældig intetessant, egentlig, bare ikke acceptabelt, at det går ud over andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er hende fra Bagedysten!