Broccolisuppe

Den allerførste gang

Så var det igår – den allerførste gang de viste det første afsnit af vores sæson af Bagedysten! Det var en vild oplevelse på mange måder.

Jeg brugte aftenen med nogle af mine skønneste mennesker. Det var jeg glad for. Blandt andet Emil som også er med. Jeg var glad for det af flere årsager. Det betød mere end jeg havde troet. Hvis jeg kunne, havde jeg set det med alle de ni andre fantastiske deltagere. Ikke fordi jeg ikke var glad og taknemmlig for dem af mine skønner venner og familie, som så med sammen med mig. Jeg er lykkelig for deres opbakning og den har betydet alt, under hele det her skøre forløb. Men de ni andre – min Bagedyst familie, dem ville jeg også gerne have været sammen med.

Heldigvis har vi fået lov til at se det første afsnit sammen 🙂 Men jeg kunne godt have haft dem allesammen i stuen igår. Det har altid lydt lidt hult når folk fra programmet har talt om deres sammenhold – come lige on I er jo ikke ved at dø eller noget! Men den tid man har sammen i teltet fylder. I en kort stund følges man ad. Man deler liv, op og nedture samtidig med opskrifterne.

For mig var det en særlig tid. Jeg blev single mor, fik mit drømmejob og fik 9 fantastiske venner. Utroligt modsætningsfyldt. Det var helt særligt. Jeg glæder mig sådan til at se hvordan det hele kommer til at udfolde sig i programmerne. Jeg håber I vil se med og støtte hele banden. For de er dejlige er de! Og alle fortjener kæmpe respekt og opbakning.

Hvis I har spørgsmål må I endelig fyre dem af – Det kunne være brandsjovt at høre hvad I tænker 🙂

De bedste tanker og bagelove herfra!

ps. i må meget gerne følge med på facebook også: https://www.facebook.com/jasmindenstorebagedyst/?modal=admin_todo_tour 

Igår inden programmet blev sendt hjalp Emil mig lige med at tage ordenlige billeder – jeg er en hat til det 🙂

6 kommentarer

 • Hans Jørgen Jensen

  Tillykke, du gør programmet meget sjovere at se. Helt klart den smukkeste kage queen, ever !
  Fortæl mig hvem vinder.. Neej, just kidding 😉
  Tak for medvirken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Pedersen

  Hej Jasmin,
  Stort tillykke med premieren. Jeg følger trofast med ;-). Udover at blive forelsket i kagerne, blev jeg også fuldstændig forelsket i den frakke du har på, i et af “sideklippene”. Hvor søren har du købt den henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Hej Nanna, fedt du følger med! Mener du den store rulams frakke? Det er et genbrugsfund 🙂 Men har set mange lignene. Bare kig godt efter derude, eller prøv på trendsales.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Jasmin,
  Stort tillykke med jeres premiere – hvor var det et skønt program. Og det ER nemlig noget særligt at have en bagefamilie og have delt noget som ingen andre helt forstår for det er så crazy og stort og alt muligt i hele verden. Jeg glæder mig til at følge jer i de kommende uger – velkommen også – i den lidt større udvidede bagefamilie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Tak søde Jette! Jeg er kæmpe fan af den udvidede familie også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccolisuppe