A Night to remember

Hokkaidosuppe

Efteråret er over os og vi skal ha’ noget at varme os på. Den her hokkaidosuppe er en af mine favouritter og så er den ekstrem nem at lave!

Hokkaidosuppe når det er bedst:

  • 1 hokkaido græskar
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 klump ingefær
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl vand
  • 1 skefuld builion af den gode
  1. Svits alle grøntsagerne af i en gryde
  2. Hæld kokosmælk og vand over
  3. Kog det hele til det er mørt
  4. Blend
  5. Pynt med knas – evt en variation af dem her:http://jasmingabay.dk/2018/08/15/barbecuenoedder/
  6. Server!

Det bliver ikke nemmere 🙂

Velbekomme!

2 kommentarer

  • Hans Jørgen Jensen

    Er den meget bedre med hokkaido græskar ? Jeg bruger kun de store halloween græskar ( dem man fodrer svinene med, som min far sagde..) fordi jeg er en nærrigrøv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jasmin Gabay

      Ja, meget bedre. De har en helt anden koncentreret smag og så laver de den blødeste konsistens. Dem og butternut. Og bare i med skal og det hele. Det er kun lige tutten på toppen og bunden som skal af. Så får man også noget for alle pengene 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Night to remember