Lækker og let tomatsalat - prøv den!

A Night to remember

 A night to remember er deres motto hos Wallmans i Cirkusbygningen. I onsdags havde de galla præmiere og jeg var så heldig at være med.

To af mine dejligste veninder er en del af showet. Den ene som kostumedesigner og den anden som sanger – så jeg vil afholde mig fra en anmeldelse 🙂

Jeg vil dog alligevel give det et par ord med på vejen.

Jeg synes nemlig det er synd at showet er så udskældt i “kulturkredse”. Jeg er med på at det er brandhamrende folkeligt med confetti op til begge øre. MEN det er jo det som er præmissen! Det skal vurderes ud fra det genre og det synes jeg altså de gør til UG.

Jeg synes maden var bedre i år end den plejer. Der var kredset mere for detaljen og de var sluppet utroligt godt afsted med det! Og det på trods af at den skal kunne serveres for 900 personer samtidig! Bravo!

I 2014/15 arbejde jeg selv derinde som sanger. Selvom jeg i dag stadig lever af at synge, kribler det i stilletterne for at hoppe med op på scenen. Cirkusbygningen er magisk. Det tror jeg altid den vil være for mig. Det er som om væggene har tusind historier at fortælle. Alle de fantastisk fortryllende aftener kuplen har dannet ramme om, kan man li’som mærke når man er i rummet. Mine oplevelser under taget må I få i et andet oplæg.

Det var i hvert tilfælde en glad cirkusprinsesse som svævede hjem i onsdags. Tak for det.

4 kommentarer

 • Kathrine

  Din nederdel er så flot, hvor min du har fået fat i sådan et must-have? Guld-glimmer-kjoler har jeg alt for få af!! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin Gabay

   Det er en min meget dygtige veninde har syet. Find mig på instergram så skal jeg linke dig til hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per

  Du er skøn Jasmin. Alt held og lykke med dine kager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jess

  Älskade vän! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker og let tomatsalat - prøv den!