Nogen om Landcaféen

Noget om Den Store Bagedyst

Så kom dagen hvor jeg må dele! Jeg skal være med i Den Store Bagedyst 🙂 Søreme så om det ikke er det jeg har gået og brugt en masse tid på.

Jeg har tænkt mig at bruge bloggen her til at smide en masse dejlige opskrifter op. Skulle du have nogle spørgsmål efter programmerne er du også velkommen til at kommentere herinde. Jeg lover at være aktiv når skuden sætter ud. Det gør den d.29 sep.!

29. september tænker du – det er jo en lørdag?! Ja, nemlig, vi skrifter sgu sendetid. Jeg håber du vil blive hurtigt færdig med lørdagskyllingen, hælde kaffe på kanden og sætte dig hen til kukkeren og følge med. Jeg kommer desværre ikke selv til at kunne se så mange af programmerne fordi jeg oftest er ude at spille, men jeg glæder mig til at se dem når jeg kan 🙂

Jeg håber du vil følge med derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen om Landcaféen